Το μαύρο T- shirt είναι πραγματικά το κομμάτι εκείνο που ταιριάζει με τα πάντα. Ειδικά, όμως, όταν έχει ενδιαφέρον logo (ναι, αγαπάμε πολύ τα μπλουζάκια που δηλώνουν τα αγαπημένα μας συγκροτήματα), ένα κολακευτικό κόψιμο στο λαιμό και το μέγεθος που σου ταιριάζει γάντι, δεν μπορεί παρά να συνδυαστεί με όλα (μα ΟΛΑ) τα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Από σένα εξαρτάται το ύφος που θα του δώσεις, μιας κι αυτό από τη φύση του σου δίνει το δικαίωμα επιλογής - καθημερινό ντύσιμο ή βραδινό, σπόρτι σικ ή ροκ, για το γραφείο ή για τη βόλτα, με λίγα λόγια, ένα μαύρο μπλουζάκι είναι ό,τι καλύτερο έχεις αγοράσει ποτέ!

Φόρεσέ το:

1. Με σκισμένο τζιν και blazer. Αυτό είναι το αγαπημένο μου ντύσιμο, μιας και το μαύρο μπλουζάκι με το σκισμένο τζιν δημιουργούν μια πολύ ροκ φάση, που έρχεται να συμπληρωθεί με το blazer για να σου δώσει αυτή την επίσημη νότα που χρειάζεται το ντύσιμο σου. Στη θέση σου θα το προτιμούσα για το ποτό του Σαββατόβραδου, για το πρώτο ραντεβού, ακόμη και για το πρωί στη δουλειά - εξαρτάται φυσικά κι από τη δουλειά σου.

2. Total black ντύσιμο με ανοιχτόχρωμο παλτό, έτσι για την αλλαγή. Η μαύρη βάση από μόνη της ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις, πόσο μάλλον μ' ένα ανοιχτόχρωμο κομμάτι που πρόκειται να γίνει το statement του ντυσίματός σου. Πες ναι στις μαύρες μπότες, στα αξεσουάρ, στη μαύρη τσάντα.

3. Με μίντι φούστα και εντυπωσιακές μπότες. Το μαύρο σκέτο μπλουζάκι δεν αρκεί για να τραβήξει τα βλέμματα στο ντύσιμο σου, γι' αυτό μπορείς πολύ σοφά να το συνδυάσεις με κομμάτια που είναι από μόνα τους αρκετά εντυπωσιακά και χρειάζονται αυτό το μαύρο T-shirt που θα φέρει την απόλυτη ισορροπία.

4. Με μαύρη δερμάτινη φούστα και sneakers. Ποιος είπε ότι οι δερμάτινες φούστες ταιριάζουν μόνο με μπότες ή γόβες; Η' ότι το να μπερδεύεις δερμάτινες και βαμβακερές υφές κάνει το ντύσιμο σου λιγότερο εντυπωσιακό; Προτείνω να φορέσεις ένα T- shirt με έντονο logo (ακόμη και σε άσπρο χρώμα, γιατί όχι) ή στάμπα συγκροτήματος (ναι, κι ας ακούς Χατζηγιάννη).

5. Με μίνι φούστα και λευκά sneakers. Ίσως να είναι λίιιιγο αργά γι' αυτό το ντύσιμο πια, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις μ' ένα πολύ λεπτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Πρόκειται για ένα αρκετά θηλυκό ντύσιμο παρόλο που το παπούτσι μπορεί να μη θεωρείται η επιτομή του σέξινες, αλλά είναι ό,τι πρέπει για τη βόλτα με τις φίλες σου κι εκείνο τον απογευματινό καφέ.

6. Με σαλοπέτα. Φυσικά και ταιριάζει. Ιδανικά, δε θα θέλαμε να είναι ιδιαίτερα φαρδύ γιατί τότε θα μοιάζεις με υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος. Αν θες να σπάσεις λίγο το total black outfit, μπορείς να φορέσεις μερικά ασημένια αξεσουάρ ή να κρατήσεις μια τσάντα πολύ έντονου χρώματος.

7. Με μαύρο σκισμένο τζιν και δερμάτινο. Κι αυτό είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου ντυσίματα κι από τα πιο βολικά που μπορείς να επιλέξεις. Στοίχημα ότι μ' ένα τέτοιο outfit μπορείς να περάσεις όλο σου το ΣΚ και να ταιριάξεις 100% σε κάθε περίσταση!

xx