Πριν πω οτιδήποτε άλλο, να εξομολογηθώ με πόνο καρδιάς ότι εδώ κι ένα μήνα ακριβώς αποχωρίστηκα τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά μου για να επιστρέψω στο φυσικό κι απλό καστανό, "να κάνω ένα διάλειμμα από τις βαφές", σκέφτηκα. Σήμερα, διαβάζω ότι αυτό (ω ναι, ΑΥΤΟ) το χρώμα είναι η νέα τάση της σεζόν, που κατακλύζει ως γνωστόν το instagram, και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που την υιοθέτησα πριν γίνει τάση ή να ταραχτώ που ξάφνου βρέθηκα εκτός μόδας.

Τι τα θες. Έπρεπε να το περιμένω ότι ο ερχομός της νέας σεζόν επρόκειτο να φέρει μαζί νέες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών, που θα μας έβαζαν για τα καλά σε φθινοπωρινό mood. Αυτό το χρώμα, λοιπόν, μου θυμίζει το καφέ/κόκκινο χρώμα των φύλλων που πέφτουν ανέμελα το φθινόπωρο (προφανώς, σε όλες τις άλλες χώρες πέρα από τη δική μας) και πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι στις εμφανίσεις μας (σας δηλαδή) από εδώ και πέρα.

Η τάση που έχει μαγέψει τις social media beauties αυτού του κόσμου έχει μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις, καθώς ανάλογα με το φυσικό σου χρώμα αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μπορείς να επιλέξεις την πλέον κατάλληλη. Σε περίπτωση που το δοκιμάσεις, να ξέρεις ότι μπορείς να προσθέσεις ξανθιές ανταύγειες ή μερικές που να έχουν ως βάση το μελί. 

xx