Την  Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ο τραγουδοποιός Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, μαζί με την μπάντα του, εμφανίζονται για την πρώτη μουσική τους παράσταση μετά το καλοκαίρι στην μουσική σκηνή '' Χίλιες & Δύο Νύχτες''. Μαζί του η ερμηνεύτρια Γεωργία Κοκορίγκου με το ακορντεόν της και καλεσμένος τους ο τραγουδοποιός Ηλίας Μαυροσκούφης.

Ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με την κυκλοφορία του πρώτου CD-single της ''4ης Ακρόασης'' της Μικρής Άρκτου''. Τον περσινό χειμώνα  κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο ''Λόγια της σιωπής'' από τις εκδόσεις ''Μετρονόμος''.

Η Γεωργία Κοκορίγκου ,απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, έχει  ενασχοληθεί με την εκμάθηση  παραδοσιακών κρουστών, κιθάρας , φωνητικής, ακορντεόν. Συμμετέχει στο δίσκο "Λόγια της σιωπής" του  Γιώργου Μητρογιαννόπουλου ως ερμηνεύτρια και με ένα δικό της τραγούδι το" Apart".

Ο Ηλίας Μαυροσκούφης για το τραγούδι του "Βάζω φωτιά" διακρίθηκε με το βραβείο κοινού και με ειδική εύφημο μνεία από την κριτική επιτροπή στους «Αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού/4» (2014) στη Στέγη γραμμάτων και τεχνών. Την προηγούμενη χρονιά (2013) προκρίθηκε στους «Αγώνες δημιουργίας ελληνικού ταργουδιού/3», με το τραγούδι του "Διπλή διαδρομή-Χαμένος".

Θα παρουσιάσουν μέρος από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μητρογιαννόπουλου, ανέκδοτα κομμάτια που θα ακουστούν για πρώτη φορά καθώς και αγαπημένες διασκευές ενορχηστρωμένες με την δικιά τους μουσική αισθητική.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Στέφανος Χατζηαναγνώστου: φλάουτο

Άκης Κώτας: μπάσο

Βασίλης Καραμπελόπουλος: ντραμς

 

Ώρα έναρξης:  10:00μμ

Είσοδος: 10ευρώ (με μπύρα, κρασί ή ρακή)

 

Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου ''Λόγια της σιωπής'' 

 

Βάζω φωτιά | Ηλίας Μαυροσκούφης

 

To link της εκδήλωσης:

https://www.facebook.com/events/532283540299015/?active_tab=highlights

 

Χίλιες & Δύο Νύχτες

Μουσική σκηνή - Bar - Restaurant

Καραϊσκάκη 10, 10554, Ψυρρή (από Ερμού 104)

2103317293

http://www.1002nyxtes.gr