Eμπνευσμένη από την ελίτ της υψηλής ραπτικής και εξοπλισμένη με τεχνολογία και καινοτομία, η gel couture™ της essie είναι μια νέα συλλογή που σας προσφέρει μια σπάνια ‘ματιά’ στον κόσμο της αριστοτεχνικής μαεστρίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας  – από το ατελιέ μέχρι το after party.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σοφιστικέ συλλογή, τέλεια δουλεμένη και φτιαγμένη για να διαρκεί. Σχεδιασμένη με βάση τα απαιτητικά πρότυπα της υψηλής ραπτικής, η συλλογή περιλαμβάνει 42 ολοκαίνουργια χρώματα εξαιρετικής διάρκειας που φέρνουν την πολυτέλεια στα άκρα των δαχτύλων σας.

Εμπνευσμένη από αριστουργήματα της μόδας και από τις δημιουργίες που παρουσιάζουν στην πασαρέλα οι μεγαλύτεροι οίκοι υψηλής ραπτικής, η gel couture™ προσφέρει μια σπάνια ‘ματιά’ στον κόσμο της αριστοτεχνικής μαεστρίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας  – από το ατελιέ μέχρι το after party.

Διαρκεί από δώδεκα έως δεκατέσσερις ημέρες, αποτελεί την πιο περιζήτητη συλλογή ανάμεσα στις connoisseur και συνδυάζει τέλεια την τεχνική καινοτομία με το απαράμιλλο στυλ.

Η gel couture™ της essie αποκαλύπτει ένα εντυπωσιακό και πολυτελές μπουκάλι, εμπνευσμένο από τα πολυπόθητα φορέματα που στροβιλίζονται στην πασαρέλα. Χωρίς αμφιβολία, η ομορφιά του θα κάνει τις fashionistas που κάθονται στην πρώτη σειρά να το θαυμάσουν!

Το επαναστατικό πινέλο με το στριφογυριστό στέλεχος που λεπταίνει στο άκρο αποτελεί κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία και εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή του χρώματος. Το μελετημένο σχήμα του αγκαλιάζει την καμπύλη του νυχιού. Τώρα, μπορείτε να κυριαρχήσετε στην πασαρέλα με την άμεση λάμψη gel και τα πρωτοποριακά χρώματα της essie.


 

Φωτογραφίες