Οσο κι αν δεν εμπιστευόμαστε τα ζώδια 100% όταν πρόκειται για τα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά μας, σίγουρα ρίχνουμε μια ματιά στο τι προτείνουν για τη μόδα, τις τάσεις και το ντύσιμο με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις προβλέψεις τους. Σ' αυτή την περίπτωση, μιλάμε για το φθινοπωρινό ντύσιμο και τα κομμάτια που ταιριάζουν καλύτερα σε καθένα από τα ζώδια. Για δες, θα βάλεις εσύ στην ντουλάπα σου το αντικείμενο που έχει συσχετιστεί με το δικό σου ζώδιο; 

Κριός Η ζωή σου τελευταία φαίνεται πως ήταν άνω κάτω. Από τη στιγμή όμως που ξεκινάει το φθινόπωρο, τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη και η καθημερινότητά σου βρίσκει την ηρεμία της. Αυτά τα παπούτσια, θυμίζουν εκείνα που φορούσες στο μπαλέτο, οπότε πέρα από νοσταλγία, θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα και να προσγειωθείς ομαλά στην καθημερινότητα της νέας σεζόν. Είναι σικ και θα σε βολέψουν τόσο στη βόλτα όσο και στο σχολείο/σχολή/δουλειά.

Ταύρος Ο Δίας στέλνει θετική ενέργεια και άφθονο γκλίτερ στο ζώδιο σου αυτό το μήνα, δίνοντάς σου ευεξία, υγεία και ενέργεια να γραφτείς (και να πηγαίνεις κιόλας αυτή τη φορά) στο γυμναστήριο. Γι΄αυτό, το κομμάτι που θα ταιριάξει ιδανικά στην ντουλάπα σου είναι μια funky φόρμα γυμναστικής, τόσο για να σου ανοίξει η όρεξη για γυμναστήριο, όσο και να τραβήξεις τα βλέμματα.

Δίδυμος Αγαπάς το φθινόπωρο, τα φύλλα που πέφτουν και το καφέ είναι σίγουρα το χρώμα σου. Αυτή τη σεζόν ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνεις επιτέλους τα σχέδια σου για νέες αρχές, να βάλεις σε δράση τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σου για να βρεις τι θα κάνεις φέτος. Για να σκεφτείς καλύτερα, προτείνω να φοράς αυτό το χρώμα που τόσο αγαπάς, το καφέ ντε. Οτιδήποτε σε αυτή την απόχρωση, έχει μια θέση στην ντουλάπα σου.

Καρκίνος Είσαι η πιο ευαίσθητη ψυχή συγκριτικά με τα άλλα ζώδια. Τα συναισθήματα σου καθορίζουν αποκλειστικά τις πράξεις σου και πολλές φορές συγκινείσαι τρομερά εύκολα. Για σένα που θέλεις φροντίδα και στοργή, μια γούνα είναι ό,τι πρέπει - δες το κάτι σαν μια μεγάλη αγκαλιά.

Λέων Είσαι λιοντάρι και στο ζώδιο και στην ψυχή, οπότε οτιδήποτε που έχει animal print σου ταιριάζει ιδανικά κι επιβάλλεται να χαρακτηρίζει την ντουλάπα σου (κι όχι μόνο για το φθινόπωρο, αλλά και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο). Επίσης, αυτή τη χρονιά χρειάζεσαι έξτρα αυτοπεποίθηση καθώς πρέπει να ανοίξεις τον κύκλο σου και να κάνεις κι άλλες παρέες. Animal print ιτ ιζ!

Παρθένος Δουλεύεις σκληρά, θέλεις να είσαι τόσο σέξι όσο και το "αφεντικό" στο σπίτι/στη δουλειά/παντού. Το brocade θα γίνει το ύφασμα σου, γιατί αυτό σου αξίζει! Σε μίνι φούστες ή φορέματα, κάπως έτσι θα εντυπωσιάσεις τον κύκλο σου και θα δείξεις τον girly εαυτό σου.

Ζυγός Δυναμική και θηλυκή, μοντέρνα και κλασική, όλα συνδυάζονται στο στιλ και στο ντύσιμο σου. Ποιο trend του φθινοπώρου σου ταιριάζει; Οι ψηλές μπότες που φτάνουν μέχρι και ως ή πάνω από το γόνατό σου.

Σκορπιός Το ξέρεις ότι ανήκεις στο πιο ερωτικό ζώδιο, έτσι; Δε χρειάζεται να ντυθείς εντυπωσιακά/προκλητικά για να τραβήξεις τα βλέμματα, τα κανονίζει όλα η αύρα σου που είναι θηλυκή και ελκυστική. Ένα ζεστό παλτό θα σου φανεί τρομερά χρήσιμο στα πρώτα κρύα. Αν βεις ένα σαν το εικονιζόμενο, ακόμη καλύτερα τότε!

Τοξότης Το ξεκίνημα της νέας σεζόν, καθόλου δε σε τρομάζει. Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο βασικά είναι να περνάς καλά με τις φίλες σου λες και δεν τελείωσε ποτέ το καλοκαίρι. Για σένα, προτείνουμε κάτι χαλαρό, που να μη σε βάζει βίαια στο φθινόπωρο αλλά να κρατάει και μια νότα από το καλοκαίρι. Το trend που φτιάχτηκε για σένα είναι αυτό: χαλαρό τζιν, σκισμένο σε διάφορα σημεία και με κεντημένες χάντρες.

Αιγόκερως Θες τα φώτα πάνω σου, θες λάμψη, θες γκλαμουριά. Δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω ένα βελούδινο φόρεμα, που θα σε βολέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Είσαι ήδη αρκετά δημοφιλής, μ' ένα τέτοιο φόρεμα θα απογειωθείς!

Υδροχόος Ταξιδιάρα ψυχή - ακόμη κι όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις, κάνεις όνειρα και εκδρομές με το μυαλό σου. Η ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν θα έχει μια νότα από Ιταλία ή Γαλλία, με κομμάτια που θα δείχνουν λες και ξεπήδησες από περιοδικό μόδας ή μόλις επέστρεψες από ένα μίνι ταξίδι στο Παρίσι. Το δικό σου trend γι'αυτό το φθινόπωρο είναι ένα μαντήλι δεμένο στο λαιμό ή τα μαλλιά.

Ιχθείς Ένα trend που λάτρεψες αυτό το καλοκαίρι, παίρνει άλλη μορφή, πιο χειμερινή, πιο μοδάτη, πιο σικ. Το δερμάτινο καπέλο θα σε συνοδεύσει στη βόλτα για καφέ, όταν βγάζεις το σκύλο βόλτα και στις αναπόφευκτες bad hair days!

xx