Μου αρέσει να ξεκινάω νωρίς τη μέρα μου. Είναι μαγικό να ξυπνάς και να απολαμβάνεις ένα όμορφο φθινοπωρινό πρωινό – ιδίως όταν είσαι στο Τόκιο. Η πρωινή ομίχλη καλύπτει σαν πέπλο τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν. Το φως είναι καταπληκτικό. Έχει ένα δροσερό αεράκι. Και τα χρώματα, αυτά τα χρώματα... Τα ζωηρά κόκκινα και το βαθύ πορτοκαλοκόκκινο κάνουν αντίθεση με το υπέροχο γκρι φόντο του Όρους Φίτζι και τον ατελείωτο γαλάζιο ουρανό που είναι γεμάτος πουπουλένια σύννεφα.

Αυτή η πανδαισία φθινοπωρινών χρωμάτων στριφογύριζε στο μυαλό μου σαν τα φύλλα που πέφτουν όταν εμπνεύστηκα τη συλλογή της essie για το φθινόπωρο του 2016. Ήθελα να είναι σαν μια φωτογραφία της εμπειρίας μου από αυτή την πανέμορφη πόλη, σε μία από τις αγαπημένες μου εποχές του χρόνου.

Για μένα, απαθανατίζει πραγματικά τις μοντέρνες και τις παραδοσιακές πτυχές μιας πόλης που ξεχειλίζει από μόδα, γαστρονομία και νυχτερινή ζωή – αλλά ταυτόχρονα προσφέρει στον επισκέπτη απολαυστικές, μνημειώδεις στιγμές ηρεμίας στους ζεν κήπους της. Είναι ένα πολιτιστικό μίγμα που αποτελεί σπουδαία πηγή έμπνευσης. Ελπίζω να συμφωνήσεις μαζί μου.

Rebecca Minkoff

Essie Global Color Director

Αυτή η παλέτα των έξι αποχρώσεων επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο χρώμα που δημιουργεί τάσεις και σε κλασικά look. Στις βαθιές αποχρώσεις περιλαμβάνεται το έντονο σκούρο δαμασκηνί του kimono-over και το εντυπωσιακό πορτοκαλοκόκκινο του playing koi. Το παστέλ γκρι, το γαλάζιο και το ροζ κάνουν τη συλλογή πολυχρηστική και διαχρονικά κομψή.

 

playing koi

E, εσύ που είσαι ντροπαλή! τόλμησε να φορέσεις αυτό το φλογερό πορτοκαλί και δεν θα χρειαστεί να ψάξεις ποτέ ξανά για κομπλιμέντα.

 

maki me happy

Φόρεσε αυτό το εντυπωσιακό κόκκινο και κάνε τους πάντες γύρω σου να χαμογελούν.

 

kimono-over

H ευκαιρία σου χτυπάει την πόρτα! γιατί να μην της ανοίξεις; με αυτό τολμηρό σκούρο δαμασκηνί, είσαι έτοιμη για όλα.

 

 

now and zen

Χθες. σήμερα. για πάντα. με αυτό το διαχρονικό γκριζοπράσινο θα δείχνεις εντυπωσιακά cool, χαλαρή και θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο του στυλ.

 

udon know me

Δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα, αλλά με αυτό το μυστηριώδες γαλάζιο, δεν θα μου πεις ποτέ αντίο.

 

go go geisha

Γέλια. χορός. ίντριγκα. δεν χρειάζεται τρίτος στην παρέα σας όταν φοράς αυτό το τρυφερό antique ροζ.