Τα ετήσια πάρτυ του περιοδικού Mykonos Confidential, που έχουν γίνει πλέον θεσμός, σηματοδοτούν το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του περιοδικού. Καλούν αναγνώστες, συνεργάτες και λάτρεις του νησιού κάθε χρόνο να γιορτάσουν όλοι μαζί  τα καλύτερα που έχει να αναδείξει το νησί  από την τέχνη, τη μόδα, το design, τη γεύση, την ψυχαγωγία, το ταξίδι. Απόλυτα δικτυωμένο με τα πρόσωπα που δίνουν τον παλμό της Μυκόνου, το Mykonos Confidential γιόρτασε φέτος την 11η έκδοσή του με ένα μεγάλο eventστο seaside restaurant Principaute De Mykonos, στην παραλία του Πάνορμου, με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Το ρυθμό έδωσε ο γνωστός DJ Richard Horn με up-beat  ήχους και η βραδιά κορυφώθηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα μπροστά στην παραλία και έπειτα με τη live εμφάνιση του συγκροτήματος  Gazoza, της νέας πενταμελούς μπάντας που ξεσήκωσε με club ρυθμούς και ένα ευχάριστο interaction με το κοινό.

O μεγάλος χορηγός του event, η Ciroc Ultra Premium Vodka, σέρβιρε άφθονη βότκα #onarrival. Ειδικά για τη βραδιά η Ciroc Vodka συνεργάστηκε με τους bartenders Θάνο Κρίμπουρα και Τάκη Μπουρνά – και οι δύο finalists στο φετινό World Class 2016 – για να δημιουργήσει δύο exclusive cocktails για τους εκλεκτούς καλεσμένους, το φρουτώδες Passion Ciroc-tini και το no-sugar-added Ciroc Grape, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αν το έχασες, δες τα highlights της βραδιάς εδώ: 

Facebook page: Mykonos Confidential    

Instagram:  @mykonos_confidential       

Φωτογραφίες