Η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά υποδέχεται τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης στον ιδιαίτερο χώρο που δημιούργησε στο Rocabella Santorini Hotel & Spa, στο μαγευτικό Ημεροβήγλι.

Η Limited Collections Boutique, αναμένεται να γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς για όλες τις fashionistas του νησιού καθώς η κομψή αισθητική και τα μοναδικά σχέδια δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητους τους γνήσιους λάτρεις του διαχρονικού στυλ.

Σε λιγότερο από δυο χρόνια, έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό εντός και εκτός συνόρων, απο την

Μύκονο ως την Αθήνα και απο το Dubai μέχρι το Los Angeles. Οι αισθησιακές και elegant σχεδιαστικές φόρμες σε συνδυασμό με τον κοσμοπολίτικο bohemian στυλ συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα της ταλαντούχας σχεδιάστριας, οι δημιουργίες της οποίας έχουν φορεθεί και αγαπηθεί από fashion icons του εγχώριου και διεθνούς jet set όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Shoprano Blogger, η Natasha Oklay και η Stasie Karanikolaou.

Αντλώντας την έμπνευση της από τα χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος και εναρμονισμένη με την απλότητα του κυκλαδικού τοπίου η Βάσια Κωσταρά φιλοξενεί στο νέο αυτό χώρο, ιδιαίτερα κομμάτια από τις προσωπικές της συλλογές αλλά και exclusive δημιουργίες με την υπογραφή αξιόλογων ελλήνων και ξένων σχεδιαστών.

Μετά από 10 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στο χώρο του Marketing & Event Planning και σταθμό στην καριέρα της τη θητεία ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας στο ΤΑΤΟΙ Club, η Always Inspired Vassia Kostara δημιούργησε το δικό της brand name με ρούχα και αξεσουάρ, και παράλληλα αναδείχθηκε ως η απόλυτη ενσάρκωση του success story εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Φωτογραφίες