Δημιούργησε ultra-glamorous βλέμμα με την επαναστατική μάσκαρα που απέσπασε τα βραβεία «Glamour Loves» και «Stylist Innovation», Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara. Το απόλυτο προϊόν για βλεφαρίδες που τις ανασηκώνει στη στιγμή ,δημιουργώντας παράλληλα  5 φορές μεγαλύτερο όγκο και την παλέτα Max Factor Masterpiece Nude Palette σε απόχρωση Golden Nudes.

Εμπνευσμένη από τις λαμπερές τάσεις «Metallic και New Nudes:» της Global Creative Director της Max Factor, Pat McGrath, που κυριάρχησαν στις πασαρέλες για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2016, η Max Factor έχει τελειοποιήσει ένα look  που αναδεικνύει με άψογο τρόπο το άμεσο ανασήκωμα των βλεφαρίδων από τη μάσκαρα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara.  

Η τέχνη πίσω από το Look

Δημιούργησε contouring  με σαγηνευτικές σκιές στα μάτια, χρησιμοποιώντας τις σκιές με γυαλάδα από την παλέτα Max Factor Masterpiece Nude Palette σε αποχρώσεις  Golden Nudes για ένα άψογο, περιποιημένο πρωινό ή βραδινό look που τονίζουν και φωτίζουν τα βλέφαρα. Στη συνέχεια, μεταμόρφωσε τις βλεφαρίδες σε κάθε πέρασμα με την επαναστατική μάσκαρα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara για να σηκώσεις άμεσα τις βλεφαρίδες και να τις κάνεις να δείχνουν πιο γεμάτες, με περισσότερο όγκο κάνοντας έτσι το βλέμμα πιο «ανοιχτό». 

 Η μάσκαρα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara είναι μια επαναστατική καινοτομία, με βουρτσάκι Lash Uplift Brush νέας γενιάς, που ανασηκώνει τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους για 5 φορές μεγαλύτερο όγκο, χάρη στο μοναδικό ελικοειδές σχήμα του. 

Ανασηκωμένες, πιο γεμάτες, πιο πλούσιες βλεφαρίδες με κάθε πέρασμα του Lash Uplift Brush

ΣΚΙΕΣ

 

Από ανοιχτόχρωμες μέχρι σκούρες χρυσαφί αποχρώσεις, η παλέτα σού επιτρέπει να κάνεις τέχνη στο make up, τονίζοντας και κάνοντας contouring για ένα περιποιημένο τελικό αποτέλεσμα. Η παλέτα περιέχει ένα συνδυασμό από ματ και γυαλιστερές σκιές, που επιτρέπουν τη γλυπτική και τονίζουν το περίγραμμα του ματιού. Οι σκούρες σκιές τονίζουν, κάνοντας ήπιο contouring. Η μεταξένια λεία, baked σύνθεση έχει υψηλή συγκέντρωση σε πέρλες και χρωστικές, με αποτέλεσμα χρώμα και λάμψη υψηλής ποιότητας. Εμπλουτισμένες με συστατικά περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας οι σκιές προσφέρουν απαλό χρώμα και υφή ενώ παραμένουν σταθερές.

ΚΡΑΓΙΟΝ

ΝΕΑ συλλογή κραγιόν Max Factor Colour Elixir Marilyn MonroeTM,εμπνευσμένες από την «υπογραφή» της Μarilyn Monroe με το κραγιόν της  Max Factor "Ruby Red"…

Η Max Factor πιστή στο να απαντά στις ανάγκες των γυναικών,  έχει σαν στόχο, να  δημιουργεί προϊόντα  με τα οποία ,όλες οι γυναίκες μπορούν να νιώθουν σίγουρες και glamorous με την επιλογή του look που επιλέγουν. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, η Max Factor πρόσφατα ανακάλυψε ότι το κόκκινο χρώμα σχετίζεται με τη δύναμη και το πάθος, που είναι ο τέλειος συνδυασμός για ισχυρές και glamorous γυναίκες. Με τη συλλογή κραγιόν Max Factor Marilyn MonroeTM, οι γυναίκες μπορούν πλέον να νιώθουν σίγουρες και glamorous φορώντας το κόκκινο που τους ταιριάζει τέλεια. 

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Colour Technology, οι τέσσερις αποχρώσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να διασφαλίζουν ότι υπάρχει ένα τουλάχιστον κόκκινο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, καθώς κάθε ένα συνδυάζεται αρμονικά με μια διαφορετική απόχρωση της επιδερμίδας: ζεστή, ψυχρή και σκούρα. Χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του πορτοκαλί, του μπλε και του μωβ, οι αποχρώσεις έχουν δημιουργηθεί έτσι, ώστε το χρώμα να αναδύεται και να δημιουργεί μια glamorous μεταμόρφωση για κάθε γυναίκα. Με το κατάλληλο κόκκινο, κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει ένα look απόλυτα προσαρμοσμένο στο δικό της στυλ και να προσθέσει άμεσο glamour σε οποιοδήποτε make-up look.