Το θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 είναι ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα που προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών από σόγια και γάλα και βασικών θρεπτικών συστατικών καθώς και πρόσθετων βοτάνων. Απόλαυσε ένα θρεπτικό πρόγευμα γεύμα ή δείπνο για καλή υγεία και αποτελεσματικό έλεγχο βάρους.

Μία μερίδα Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 ως υποκατάστατο γεύματος που έχει παρασκευαστεί με 250ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (περίπου 220 θερμίδες ανά μερίδα):

·         Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες οι οποίες βοηθούν στην διατήρηση μιας υγιούς μυϊκής μάζας χωρίς λίπος.

·         Παρέχει βιταμίνες και μέταλλα συμπεριλαμβανομένων του συμπλέγματος Β, ριβοφλαβίνης, Β6 και Β12, που συντελούν στον φυσιολογικό μεταβολισμό ενέργειας.

·         Παρέχει βιταμίνη Ε,  Σελήνιο και Ψευδάργυρο που συντελούν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Είναι σημαντικό να καταναλώνεις καθημερινά ισορροπημένα θρεπτικά γεύματα. To Ρόφημα Formula 1 είναι ένας τρόπος για να σε βοηθήσει στην επίτευξη της των διατροφικών τιμών αναφοράς των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, όταν καταναλώνεται ως μέρος μιας υγιεινής και θρεπτικής διατροφής.

Τα Πρωτεϊνούχα  ροφήματα Formula 1 παρέχουν όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα ισορροπημένο και υγιεινό γεύμα: περιέχουν τη συνιστώμενη αναλογία 40% υδατανθράκων, 30% λιπαρών και έως και 30% πρωτεΐνης, ενώ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες και ιχνοστοιχεία).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απόλαυσε ένα Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 κάθε μέρα ως θρεπτικό γεύμα. Αναμείξτε 2 κουταλιές σκόνης θρεπτικού πρωτεϊνούχο ροφήματος με 250 ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα. Απόλαυσέ το ως μέρος μια ισορροπημένης και ποικίλης  διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Για τον έλεγχο βάρους: Η αντικατάσταση 2 γευμάτων ημερησίων με υποκατάστατα γεύματος μειωμένων θερμίδων συντελεί στην απώλεια βάρους. Έτσι, αντικατάστησε 2 γεύματα ημερησίως με 2 αντίστοιχα γευστικά ροφήματα με όποια γεύση σας ταιριάζει και απόλαυσε ένα κανονικό γεύμα την ημέρα.

Για υγιεινή διατροφή και διατήρηση βάρους: Η αντικατάσταση ενός γεύματος ημερησίως με ένα υποκατάστατο γεύματος μειωμένων θερμίδων συντελεί στην διατήρηση του βάρους μετά την μείωση του. Έτσι, αντικατάστησε ένα γεύμα ημερησίως με ένα θρεπτικό ρόφημα και απόλαυσε δύο κανονικά γεύματα την ημέρα.

Η HERBALIFE είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με έτος ίδρυσης το 1980 στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 7.800 υπαλλήλους παγκοσμίως και οι μετοχές της βρίσκονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: HLF) με καθαρές πωλήσεις ύψους $5 δισεκατομμυρίων, το 2014.

Η HERBALIFE  προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία συνδυάζουν το μέγιστο της επιστήμης και της φύσης στοχεύοντας σε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Τα προϊόντα της HERBALIFE  χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στα προϊόντα της εσωτερικής διατροφής,  για διαχείριση και έλεγχο βάρους, ενέργειας, fitness και στα προϊόντα της εξωτερικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης με τη σειρά HERBALIFE SKIN και τη σειρά Herbal Aloe. Τα προϊόντα  είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife  σε περισσότερες από 90 χώρες.

                                                                    

www.herbalife.com  &  www.iamherbalife.com