Η σωστή, ισορροπημένη διατροφή παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι κάθε ημέρα για να τροφοδοτήσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να διατηρήσεις καλή υγεία και να αποκτήσεις καλύτερη φόρμα. Η σωστή διατροφή είναι  η ισορροπημένη διατροφή. Ακολούθησε αυτές τις απλές οδηγίες διατροφής:

1.      Υγιεινό Πρόγευμα: Ξεκίνησε την ημέρα σου σωστά! Το πρωινό είναι σημαντικό, διότι θέτει σε λειτουργία το μεταβολισμό σου και παρέχει την ενέργεια που χρειάζεσαι όλη μέρα.

2.      Μικρά και συχνά γεύματα: Μειωμένες μερίδες ανά γεύμα και τακτικά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, θρεπτικά σνακ, φρούτα, λαχανικά και μικρές μερίδες πρωτεΐνης - όπως ξηροί καρποί, γιαούρτι ή τυρί με χαμηλά λιπαρά το μεσημέρι ή/και το απόγευμα - θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις την υπερκατανάλωση τροφής στο μεσημεριανό γεύμα ή στο δείπνο.

3.      Τακτική Ενυδάτωση: Πρέπει να διασφαλίσεις την τακτική πρόσληψη υγρών για τη σωστή ενυδάτωση.

4.      Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά :Ο οργανισμός σου χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσει σωστά. Όταν λάβει τη σωστή ποσότητα των θρεπτικών συστατικών τότε μπορεί να σε υποστηρίξει καλύτερα σε όλες σου τις ανάγκες. Οι θρεπτικές ουσίες που είναι γνωστό ότι είναι ουσιαστικής σημασίας για τον άνθρωπο είναι οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, τα ‘καλά’ λιπαρά και τα έλαια, τα ανόργανα άλατα, οι βιταμίνες και το νερό.

5.      Βιταμίνες & Μέταλλα

Πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής που απαιτείται για την υποστήριξη της υγιής λειτουργίας του οργανισμού και του μεταβολισμού σου.

Τα προϊόντα της HERBALIFE  προσφέρουν μια ισορροπημένη και εξατομικευμένη διατροφή η οποία υποστηρίζει έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και μπορεί να σε υποστηρίξει να επιτύχεις μία πιο υγιή και πιο χαρούμενη εκδοχή του εαυτού σσυ.

Η συνιστώμενη για εσένα πρόσληψη της μακροθρεπτικής πρωτεΐνης, λιπαρών και υδατανθράκων θα πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά, σε συνδυασμό με μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες και ιχνοστοιχεία), τακτική άσκηση και επαρκής ενυδάτωση. Η λήψη αυτών των θρεπτικών συστατικών από τις σωστές τροφές και τα σωστά επιστημονικά υποστηριζόμενα προϊόντα είναι σημαντική για να ανακτήσει επαρκώς το σώμα σου την ενέργειά του.

Δοκίμασε το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ- Ένα αναζωογονητικό ποτό χαμηλό σε θερμίδες

Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων της HERBALIFE είναι ένα αναζωογονητικό ποτό χαμηλό σε θερμίδες, το οποίο περιέχει 85 mg καφεΐνης που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την εγρήγορσή σου όποτε το χρειάζεσαι.  Ένα μοναδικό μείγμα από πορτοκάλι pekoe, ένα παραδοσιακό μαύρο και πράσινο τσάι με εκχυλίσματα του λουλουδιού malva, ιβίσκου και σπόρων καρδάμου. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε νερό σου παρέχει όλο το φάσμα των συστατικών που εμπεριέχονται σε αυτό.

Μία μερίδα Στιγμιαίου Ροφήματος Βοτάνων (που έχει παρασκευαστεί με ½ κουταλάκι του τσαγιού προϊόν σε 250ml ζεστό ή κρύο νερό) προσφέρει περίπου 6 kcal και αποτελεί μία ιδανική εναλλακτική πρόταση αντί του τσαγιού ή του καφέ.

Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων της HERBALIFE υπάρχει σε 4 διαφορετικές απολαυστικές γεύσεις για να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις.

 Δοκίμασε σήμερα τα προϊόντα της HERBALIFE  

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα προς αγορά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών  της Herbalife μέσω του www.herbalife.gr

 

 

Φωτογραφίες