Tην Τετάρτη 13.04 στο κατάστημα Triumph στο Golden Hall, γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα και μοιραστήκαμε 2 πολύ όμορφα και σημαντικά νέα μας!

Aρχικά, παρουσιάσαμε τις ambassadors της καμπάνιας Find The One, που για ακόμα μια χρονιά μας βοηθάνε να περάσουμε τη δική τους οπτική και πολύτιμη άποψη σχετικά με τις καινοτομίες και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας… σε όλες εσάς.

Επιλέγοντας 3 ambassadors μέσα από τη fan base μας στο fb και 3 καταξιωμένες επαγγελματίες (ambassadors), δοκιμάζουμε και εξερευνούμε κάθε μήνα τις δημιουργίες μας και επικοινωνούμε σε όλο τον κόσμο όλα όσα έχουν να μας προσφέρουν, ώστε να βρούμε όλες το THE ONE, το ιδανικό σουτιέν! Οι ambassadors δουλεύουν σε groups, έτσι ώστε να ανταλλάσσουν απόψεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να δημιουργούν εμπεριστατωμένες και ολοκληρωμένες αναλύσεις.

Στο event, μας παρουσιάστηκαν 10λεπτα sessions, βασισμένα στις ειδικότητες και τους τομείς τους:

Η γνωστή Pilates Instractor Μάντη Περσάκη με την Τζωρτζίνα Καραθανάση μας έδειξαν βασικές ασκήσεις pilates, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Κατερίνα Μαντά με την Αντιγόνη Παφίλη μας μίλησαν για τη «γυναικεία αυτοπεποίθηση» και η fashion blogger Αλεξία Ζαραδούκα με την Αντιγόνη Κάλλη, μας χάρισαν fashion tips βάσει των trends της εποχής.

Στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια τους, παρουσιάσaμε την καινοτομία μας, MAGIC BOOST!

H νέα επαναστατική σειρά δημιουργήθηκε για να δώσει απαντήσεις σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να απελευθερωθούν από την πίεση της μεταλλικής μπανέλας και αναζητούν σμιλευμένο μπούστο. Δημιουργήσαμε λοιπόν 3 νέα σουτιέν, που δίνουν ώθηση στήθος και την αυτοπεποίθηση!

Τα 3 νέα καινοτόμα σουτιέν (Magic Boost), το κάθε ένα με τα δικά του πλεονεκτήματα, όλα όμως με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα… όμορφα σμιλευμένο στήθος.

Lift-up (balconette décolleté), Shape-up (βαρύ στήθος) και Push-up (push-up για sexy décolleté).

 

Φωτογραφίες