Τα TGI Fridays™ παρουσιάζουν τα Wine Series, με πρωταγωνιστή ένα διαφορετικό Έλληνα οινοποιό κάθε μήνα και εκδηλώσεις σχετικές με το κρασί κάθε Τετάρτη.

WINE SERIES - ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η έναρξη των Wine Series γίνεται τον Απρίλιο με την οινοποιία Τσάνταλη, η οποία έχει πλούσια κληρονομιά στην αμπελοκαλλιέργεια. Χάρη στα Wine Series oι καλεσμένοι των TGI Fridays™ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν special ετικέτες από την οινοποιία Τσάνταλη (Ραψάνη, Kanenas, Klima Klima Organic, Caramelo).

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, από τις 20:30, οινολόγος της οινοποιίας Τσάνταλη θα παρουσιάσει  στα TGI Fridays™ Κηφισιάς, τα μυστικά της αρμονίας ανάμεσα στις γεύσεις κρασιού και φαγητού. H δωρεάν εκδήλωση απαιτεί έκφραση ενδιαφέροντος μέσω email. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο tgif@fridays.gr σημειώνοντας στο θέμα του email “Wine Series”, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο τους μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κάθε Τετάρτη, με αφορμή τα Share it Wednesdays, όλοι οι καλεσμένοι των TGI Fridays™, απολαμβάνουν μπουκάλια κρασιού σε μειωμένη τιμή -50%.

Ακολουθήστε τα TGI Fridays στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIFgr