Η αλήθεια είναι πως με τον ερχομό της άνοιξης, η διάθεσή μας αλλάζει επιτόπου ...Ηλιόλουστες μέρες έρχονται και μέσα σε όλα αυτά, μια ανανέωση στο μακιγιάζ μας είναι ότι πρέπει. Ξεχνάμε και αφήνουμε πίσω τα σκούρα χρώματα, τα μπορντό και τα βυσσινί (που ναι μεν τόσο αγαπάμε) ,αλλά δεν ταιριάζουν στo mood της άνοιξης. Το χρώμα επανέρχεται δυναμικά με τους εξής τρόπους.

 

1) Classic with a pop of color

Δεν χρειάζεται να είσαι τολμηρή για να δοκιμάσεις το χρώμα λίγο παραπάνω στο μακιγιάζ σου. Ξεκίνα με ένα απλό συνδυασμό χρωμάτων στο πάνω βλέφαρο. Για παράδειγμα, σαμπανιζέ ροζ σκιά σε όλο το κινητό και μια καφέ ματ στην κόγχη του ματιού σου ή μια χρυσή­μπεζ ιριδίζουσα σκιά στο κινητό και μια καφέ ματ στην κόγχη. Το χρώμα θα μπει στα κάτω βλέφαρα.. Ω ναι! Με ένα μολύβι σε navy,μπλέ ιλεκτρίκ, τιρκουάζ, πράσινο, γαλαζοπράσινο ή ακόμα και μοβ χρώμα τράβα περιμετρικά μια γραμμή στο κάτω σου βλέφαρο. Για περισσότερη διάρκεια ,τοποθέτησε μια σκιά στο ίδιο χρώμα πάνω απ το μολύβι για να ‘’ κλειδώσει’’ το αποτέλεσμα. Τέλος λίγη μάσκαρα και είσαι έτοιμη!

2) Classic with colorful eyelashes

Σύμφωνα με τα παραπάνω, μπορείς να παίξεις με το χρώμα και με έναν διαφορετικό τρόπο. Ξεκίνα πάλι με ένα απλό συνδυασμό στα μάτια ,όπως ανέφερα πιο πάνω, και αντί για μαύρη μάσκαρα επέλεξε μια χρωματιστή. Υπάρχουν πολλά χρώματα να επιλέξεις από ροζ, μοβ , πράσινη , μπλέ , τιρκουάζ και άλλα πολλά.

3) Classic with colorful eyeliner

Και αν τίποτα απ τα παραπάνω θεωρείς ότι δεν σου πάει, σου έχω και μια άλλη εναλλακτική. Χρωματιστό eyeliner. Ότι πιο υπέροχο για την άνοιξη. Μπορείς να επιλέξεις ένα χρώμα και να τραβήξεις μια γραμμή στις πάνω βλεφαρίδες απ την εσωτερική γωνία ως την εξωτερική. Όμως μπορείς να κάνεις και το εξής πρωτότυπο κόλπο. Διάλεξε ένα ροζ και ένα μωβ eyeliner και ξεκίνα με το ροζ απ την εσωτερική γωνία ως την μέση και από την μέση ως την εξωτερική γωνία με το μωβ. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με γαλάζιο­μπλε.

*Για τα παραπάνω μακιγιάζ, στα χείλη επέλεξε nude και ροζ­nude αποχρώσεις μιας και όλη η προσοχή είναι στα μάτια.

4) Pastel me up

Αν σου αρέσουν τα παστέλ και τα απαλά χρώματα τότε το παρακάτω μακιγιάζ είναι για σένα. Διάλεξε μια παστελ φυστικί, ροζ ,γαλάζιο ή λιλά σκιά και τοποθέτησε την σε όλο το βλέφαρο. Έπειτα μια ιριδίζουσα ροζ ή ασημί ή χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία για να δώσει φως και λευκό μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή των ματιών. Μαύρο eyeliner και άσκαρα αρκετή φυσικά και στα χείλια μπορείς άνετα να βάλεις ένα έντονο ροζ, φούξια ή κοραλλί κραγιόν!