Οπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα σου βρήκαμε ανοιχτές θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα.Τι περιμένεις; Στείλε αμέσως το βιογραφικό σου και κάνε τον σταυρό σου! Μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα!

ΑΘΗΝΑ 


Τεχνική Ολυμπιακή: Εναν μηχανολόγο μηχανικό και έναν λογιστή επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η Τεχνική Ολυμπιακή στην Αθήνα. Για τον λογιστή απαιτούνται πτυχίο ΑΕΙ, προϋπηρεσία επτά ετών, εμπειρία σε φορολογικά θέματα, άδεια άσκησης επαγγέλματος λογιστή Α΄ τάξης. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@techol.gr.


MARKET-IN: Εναν υπεύθυνο τεχνικής διεύθυνσης θα προσλάβουν τα καταστήματα Market-In στην Αθήνα. Απαραίτητα το πτυχίο ΑΕΙ μηχανολόγου ηλεκτρολόγου μηχανικού, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρία τροφίμων και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d.prosopikou@market-in.gr.


Γευσήνους:  Δυνατότητα εργασίας προσφέρει η εταιρία Γευσήνους, στην Κηφισιά. Θα προσληφθούν ένας τεχνολόγος τροφίμων και ένας sous chef 1. Ο τεχνολόγος τροφίμων πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ, προϋπηρεσία δύο ετών, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@gefsinus.gr.


ΠΑΤΡΑ

Κωτσοβόλος: Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος θα προσλάβει δύο πωλητές κινητής τηλεφωνίας για το παράρτημά της στην Πάτρα. Οσοι ενδιαφέρονται για τη θέση οφείλουν να διαθέτουν απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γνώσεις αγγλικών και προϋπηρεσία (τουλάχιστον δύο ετών) σε αντίστοιχη θέση. Η εταιρία προσφέρει βασικό μισθό συν την ασφάλιση. Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία μέσω της ιστοσελίδας: www.kotsovolos-careers.gr.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Porto Carras: Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο «Porto Carras Grand Resort» στη Χαλκιδική για τη θερινή σεζόν 2015. Ειδικότερα, θα προσληφθούν: ένας ηλεκτρολόγος συντηρητής, ένας θερμοϋδραυλικός και μία αισθητικός. Απαραίτητα το πτυχίο / δίπλωμα ειδικότητας και η άδεια ασκήσεως για τις θέσεις του ηλεκτρολόγου και του υδραυλικού. Η προϋπηρεσία και η γνώση αγγλικών θα εκτιμηθούν. Βιογραφικά μέσω fax: 2109955586.


AEGEAN MELATHRON: Εναν γραμματέα διοίκησης θα προσλάβει το ξενοδοχείο «Aegean Melathron» στη Χαλκιδική. Απαραίτητα η προϋπηρεσία και η γνώση αγγλικών, γερμανικών και Η/Υ. Παρέχεται ασφάλιση και διαμονή. Fax: 2374024707. 


ΜΥΚΟΝΟΣ


ΜΥCONIAN:O όμιλος ξενοδοχείων Myconian Collection επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του έξι υπαλλήλους για τη θέση του receptionist για έξι ξενοδοχεία του στη Μύκονο. Απαιτούνται πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, προϋπηρεσία σε μονάδες πολυτελείας, άριστη γνώση αγγλικών, δεύτερη γλώσσα απαραίτητη και γνώση χειρισμού συστήματος Protel. Παρέχεται διαμονή και ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Βιογραφικά υπόψη κ. Μ. Δακτυλίδη στο hr@myconiancollection.gr. 

 

ΒΟΛΟΣ

ΤΟΜΜΥ ΗΙLFIGER: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tommy Hilfiger αναζητά για κατάστημα στην πόλη του Βόλου έναν πωλητή/τρια μερικής απασχόλησης. Από τους ενδιαφερομένους απαιτείται απολυτήριο Λυκείου, εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στις πωλήσεις ειδών ένδυσης, γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Η αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται μέσω του fax 2111764601 (κωδικός αγγελίας VOL/1014) έως τις 20 Νοεμβρίου.