Μπορεί να μην πιστεύεις στα ζώδια, αλλά έχει πλάκα να ψάχνουμε μεταξύ μας κοινά χαρακτηριστικά βάση των ζωδίων. Όσο και να μην πιστεύεις δηλαδή, θεωρώ ότι έστω για μια φορά έχεις πέσει στην παγίδα να ψάξεις το ζώδιο αυτού που σ' ενδιαφέρει, να τσεκάρεις τις αστρολογικές προβλέψεις για το δικό σου ζώδιο και να ψάξεις το κατά πόσο ταιριάζετε (σύμφωνα με τ' άστρα πάντα). Πέρα από τα ερωτικά, όσοι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, μάλλον έχουν και κοινά γούστα σε γενικές γραμμές. Ας επιχειρήσουμε, λοιπόν, να χωρίσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες ανά ζώδιο:

movie animated GIF

Κριός, Edward Scissorhands. Με δεδομένο ότι είστε τρομερά δημιουργικές και με τέλεια αίσθηση του χιούμορ (ναι μας κάνετε να γελάμε πολύ), σας ταιριάζει αυτή η ταινία όπου ο Edward προσπαθεί να κάνει τον κόσμο χαρούμενο.

pulp fiction animated GIF

Ταύρος, Pulp Fiction. Σας αγαπάμε εσάς τις Ταυρίνες, αλλά καμιά φορά γίνεστε λίγο πεισματάρες. Παρόλα αυτά είστε σταθερά πολύ δυνατές και καλοπροαίρετες. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια ταινία όπου μετράει πολύ η θέληση των χαρακτήρων στις διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν, θεωρούμε ότι απλά φτιάχτηκε για σας.

it takes two animated GIF

Δίδυμος, It takes two. Φυσικά! Δε θα μπορούσε καμία άλλη ταινία να ταιριάζει καλύτερα σ' αυτό το ζώδιο. Κάπως έτσι, εσύ και ο δίδυμος εαυτός σου τα καταφέρνετε πάντα σε ό,τι θέλετε να πετύχετε, όπως οι μικρές αδερφές Olsen τότε.

wave animated GIF

Καρκίνος, Forest Gump. Μια αγαπησιάρικη ταινία για ένα φοβερά αγαπησιάρικο ζώδιο. Εσύ που ανήκεις σ' αυτό το ζώδιο ξέρεις ότι έχεις δεθεί απίστευτα με πρόσωπα και καταστάσεις, όπως ακριβώς και ο ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας.

the lion king animated GIF

Λέων, The Lion King. Πέρα από το πόσο αγαπάμε αυτή την ταίνια (όλα τα ζώδια), πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι στα λιοντάρια που γεννήθηκαν για να είναι οι αρχηγοί της παρέας. 

movie animated GIF

Παρθένος, Clueless. Σε μια ταινία όπου ο καθένας θέλει να προσέχει τον άλλο, η Παρθένος ταυτίζεται γιατί και η ίδια θέλει να φροντίζει τους γύρω της και να τους αφιερώνει το χρόνο και όλη την ενέργεια της.

the big lebowski animated GIF

Ζυγός, The Big Lebowski. Αυτή η ταινία μιλάει στην ψυχή της φίλης Ζυγού, γιατί μπορεί το σύμπαν να γκρεμίζεται, αλλά αυτή διατηρεί την ηρεμία και την ψυχραιμία της. Νόμος!

dancing animated GIF

Σκορπιός, Titanic. Αγάπη και δύναμη, αυτά είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου. Αυτή η ταινία περιέχει και τα δυο στο φούλ, εξάλλου για έναν έρωτα η Σκορπίνα θα έδινε και τη ζωή της.

exercise animated GIF

Τοξότης, Toy Story. Μια ταινία της Disney που βγάζει στοιχεία περιπέτειας, ανεξαρτησίας και αισιοδοξίας. Ε κάπως έτσι θα λειτουργούσαν οι Τοξοτίνες άμα γίνονταν ταινία. Τις χρειαζόμαστε στη ζωή μας αυτές τις φίλες, το έχουμε ξαναπεί.

film animated GIF

Αιγόκερως, The Shawshank Redemption. Όπως ένα κρατούμενος κάνει υπομονή κάθε βράδυ μέχρι να πετύχει το στόχο του και να δραπετεύσει από τη φυλακή, έτσι και τα άτομα που ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο έχουν τεράστια υπομονή και επιμονή - μα καλά, δεν κουράζονται ποτέ;

the matrix animated GIF

Υδροχόος, The Matrix. Τίποτα δεν είναι αληθινό, μια φράση που περιγράφει όχι μόνο την ταινία αλλά και τις ανησυχίες που έχει που και που ο κλασικός ανήσυχος Υδροχόος.

matt damon animated GIF

Ιχθείς, Good Will Hunting. Μπορεί να είναι τα πιο έξυπνα άτομα του κόσμου, αλλά μ' έναν περίεργο τρόπο καταφέρνουν να διατηρούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Αυτή η ταινία σίγουρα δημιουργήθηκε γι' αυτούς!

xx