Νόμιζες κι εσύ ότι με τον Σάκη και τον Γιώργο τα είχες δει πια όλα, παρακολουθώντας τα τελευταία δύο χρόνια το World Party; Σίγουρα, βλέποντας το χτεσινό επεισόδιο -το πρώτο της νέας τηλεοπτικής σεζόν- σε ξάφνιασαν κι εσένα ευχάριστα. Γιατί ο κόσμος είναι -προφανώς- ατελείωτος και το ίδιο συμβαίνει με τις περιπέτειες του τρελο-διδύμου του Word Party.

Όπως περιγράφει και ο ίδιος ο Σάκης «αυτά που ζήσαμε φέτος και αυτά που θα δείτε στις οθόνες σας έχουν ξεπεράσει πραγματικά κάθε προηγούμενο!!! Ενώ έχουμε μια πιο έμπειρη προσέγγιση στα θέματά μας πλέον, μπροστά στο αναπάντεχο που μας τυχαίνει στις άκρες του πλανήτη, τα πάντα καταρρέουν και δημιουργούν καταστάσεις υπερβολικού γέλιου, κλάματος ή επικινδυνότητας!! Κι εμείς είμαστε ακόμα εδώ, να σας τα περιγράψουμε!». Δες κι εδώ τι έχει πει ο στόμας του στην αποκλειστική συνέντευξη που έχει δώσει στο y-olo.gr...

Πάντως, το χτεσινό επεισόδιο στην Κόστα Ρίκα τα είχε όλα: και ζούγκλες και εξωτικές παραλίες και off road οχήματα και αράχνες και φωνές και γέλια και καυγάδες και κυρίως αυτούς τους καταπληκτικούς ηλικιωμένους από τον οίκο ευγηρίας όπου πέρασαν μια ολόκληρη μέρα ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης και που έδωσαν σε όλους μας ένα πολύτιμο μάθημα ζωής!

Τι πάει να πει δεν είδες το επεισόδιο; Δες το τώρα εδώ γιατί από την επόμενη εβδομάδα πηγαίνουμε Αλάσκα! Και μπορεί να σε βάλουμε να γράψεις επαναληπτικό διαγώνισμα για όσα είδες στην Κόστα Ρϊκα!!!