Ζήλεψες κι εσύ το κοντό καρέ που λάνσαρε η Taylor Swift στα Grammy αλλά δεν μπορείς ούτε να διανοηθείς να κόψεις τα μαλλάκια σου που τόσα χρόνια αφήνεις να μακρύνουν κι έχουν γίνει ωσάν της Ραπουνζέλ; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Να σου δώσουμε θάρρος να πάρεις τηλέφωνο στο κομμωτήριο και να πεις μια λέξη μόνο: «κοντά».

Γιατί καλά και θηλυκά και σέξι τα μακριά μαλλιά, αλλά και τα κοντά έχουν τις χάρες τους, όπως:

Δεν σου μπαίνουν στο πρόσωπο όλη την ώρα

Ούτε σε αναγκάζουν να γλείφεις τρίχες αντί για παγωτό όταν φυσάει. Και δεν μπαίνουν στη μέση όταν προσπαθείς να βουρτσίσεις τα δόντια σου ή να κάνεις εμετό μπας και συνέλθεις από το hangover.

Τα φτιάχνεις σε ένα λεπτό!

Και εξοικονομείς πολύ περισσότερο χρόνο στο στέγνωμα, Γενικά, το μπάνιο ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα (σκέψου ότι δεν έχεις καν να μαζέψεις τις τρίχες από το σιφώνι).

Σε κάνουν να νιώθεις ελαφριά σαν πεταλουδίτσα

Μόνο αν τα κόψεις θα καταλάβεις πόσο βαρύ είναι αυτό το πράγμα που κουβαλάς όλη τη μέρα στο κεφάλι σου.

Δεν σε ενοχλούν όταν είσαι σε, χμ, πολύ προσωπικές στιγμές με το αγόρι σου

Θέλεις τη μια στιγμή να σκύψεις και την άλλη να σηκώσεις το κεφάλι; Μπορείς να το κάνεις, χωρίς να μπερδεύονται τα μαλλιά σου στο πρόσωπο και τα χέρια σου. Και ποτέ ξανά δεν θα χρειαστεί να διακόψεις μια ιδιαίτερη στιγμή για να του πεις ότι κοντεύει να σου ξεριζώσει το σκαλπ με τον αγκώνα του.

Δεν σε ζεσταίνουν το καλοκαίρι

Το οποίο μπορεί να αργεί ακόμα και γι' αυτό δεν σε νοιάζει, αλλά όταν θα στάζει ο ιδρώτας από το κεφάλι σου στους 40 βαθμούς Κελσίου θα με θυμηθείς!

Είναι πιο οικονομικά

Γιατί δεν χρειάζεται να έχεις ένα σωρό μπουκαλάκια στο μπάνιο προκειμένου να τα σουλουπώσεις. Ένα σαμπουάν, άντε και λίγο τζελ και καθάρισες!

Έχουν περισσότερο ενδιαφέρον

 

Οκ, μπορεί ένα καρέ μέχρι λίγο πάνω τους ώμους να μην είναι από τα κουρέματα που σε κάνουν εκκεντρική, όμως ένα κοντό bob ή ένα pixie cut (το λεγόμενο και «αγορίστικο») είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου!

Αν παλι δεν είσαι σε φάση για τόσο μεγάλες αλλαγές, διάβασε εδω τι πρέπει να σκεφτείς πριν κόψεις αφέλειες... Εμ κάνε μια αλλαγή επιτέλους!!!