Εχουμε κι εμείς φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία, αλλά βλέποντας αυτές της 9χρονης Alice Lewis διαπιστώνουμε ότι οι δικές μας είναι μάλλον για πέταμα! Ε, βέβαια, αν η μαμά σου είναι φωτογράφος, λογικό δεν είναι να έχεις το καλύτερο άλμπουμ από όλες τις συμμαθήτριές σου;

Η Alice -που δεν λεγόταν πάντα Alice αλλά το άλλαξε γιατί ήθελε να μοιάζει περισσότερο στην ηρωίδα του Lewis Carroll, την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, είναι μια πανέμορφη μικρή που υιοθετήθηκε πριν από δύο χρόνια από τη φωτογράφο Kelly Lewis -τότε ήταν που άλλαξε και όνομα. 

Κάτι τα υπέροχα γαλάζια μάτια της, κάτι η άνεση με την οποία στέκεται μπροστά στο φακό, κατι (βέβαια) και το ψώνιο κάθε μάνας που σέβεται τον εαυτό της να βγάζει όσο περισσότερες φωτογραφίες μπορεί το βλαστάρι της, η μικρή άρχισε να παίρνει στα σοβαρά το ρόλο της και πλέον ερηάζεται και ως μοντέλο. 

Σ' αυτές τις υπέροχες εικόνες που δημιούργησε η μητέρα της, η Alice υποδύεται ιστορικά πρόσωπα, όπως η Ιωάννα της Λωραίνης και η Μαρία Αντουανέτα, κινηματογραφικούς ήρωες, όπως ο Ψαλιδοχέρης, παιδικούς ήρωες, όπως η Little Miss Muffet και φυσικά, την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της και μετά πηγαίνετε να πετάξετε τo παιδκό σας άλμπουμ στα σκουπίδια...

 

Φωτογραφίες