Ζει στην Αυστραλία, αλλά παραμένει Ελληνίδα στην καταγωγή, έχει κορμί θανατηφόρο, τρώει σούπα αυγολέμονο για βραδινό, ξεσηκώνει τα social media και κάνει θαύματα με τα προγράμματα γυμναστικής - διατροφής - ολικής αναδόμησης. Με το μαγικό πρόγραμμα BBG - bikini body guide, οι πρώτοι κοιλιακοί αρχίζουν να εμφανίζονται και το σώμα σου αλλάζει ριζικά.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση σ' αυτή την guru της γυμναστικής είναι η τεράστια επιρροή που έχει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Χαζεύοντας στο λογαριασμό της στο instagram (μπες κι εσύ να δεις και να ταραχτείς), κοπέλες απ' όλο τον κόσμο στέλνουν με θάρρος και καμάρι τη φωτογραφία του σώματος τους πριν και μετά το BBG. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινές, αλλά τα αποτελέσματα όπως και να 'χει είναι θεαματικά.

Φυσικά για να αποκτήσεις το θαυματουργό πρόγραμμα πρέπει να πληρώσεις, αλλά αν το έχεις πάρει απόφαση να χτίσεις το σώμα που πάντα ονειρευόσουν, ίσως να αξίζει τα χρήματα και τον κόπο. Για να μάθεις περισσότερα μπορείς να μπεις στο blog της!

Και μην αγχώνεσαι, μ' ευχαριστείς αργότερα!

xx