Αν δεν θέλεις να μείνεις ταπί και να βαρεθείς στον πρώτο μήνα τα ψώνια σου, εμείς θα σου δώσουμε συμβουλές για έξυπνο shopping. Ξεκινάμε!

1. Δες τι λείπει από την ντουλάπα σου

Είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις, να δεις ποια κομμάτια βασικά κομμάτια σου λείπουν ώστε να μην βρεθείς με δυο παραπάνω ζευγάρια μποτάκια ενώ δεν έχεις καν παρκά.

2. Κάνε έρευνα αγοράς

Έχει συμβεί σε όλες. Να αγοράσουμε ένα ρούχο το οποίο το βρήκαμε μετά από δέκα λεπτά σε άλλο μαγαζί πιο οικονομικό και -ακόμη χειρότερα- πιο ωραίο. Μια είναι η λύση και λέγεται "έρευνα αγοράς". Να θυμάσαι: Είναι προτιμότερο να αγοράσεις ένα πιο ακριβό αλλά ξεχωριστό κομμάτι που θα σε ενθουσιάσει παρά πολλά και αδιάφορα.

3. Φτιάξε λίστα

Στην οποία θα σημειώσεις πόσα λεφτά συνολικά θέλεις να διαθέσεις αλλά και τι σκοπεύεις να αγοράσεις. Και μην ξεφύγεις από αυτή.

4. Αγόρασε ΜΟΝΟ το νούμερό σου

Και 70% έκπτωση να έχει το αγαπημένο σου φόρεμα αν εσύ φοράς Small και αυτό είναι Large μην το πάρεις. Άστο κάτω!

5. Ντύσου άνετα και διασκέδασε το!

Πάρε μαζί σου μια φίλη σου που θα έχει την ίδια όρεξη να χαζέψετε στα μαγαζία και θα σου πει με ειλικρίνια τη γνώμη της για τις επιλογές σου. Επίσης φρόντισε να έχεις ελέυθερο χρόνο ώστε να μην αγχωθείς.

6. Σωστή αγορά είναι αυτή που θα φοράς ξανά και ξανά και ξανά χωρίς να τη βαρεθείς και χωρίς να περιορίζει τα σύνολά σου.

Όλα τα άλλα φανταχτερά και έξω από το δικό σου στιλ, θα τα βαρεθείς αμέσως αφού πρώτα τα φορέσεις -στην καλύτερη περίπτωση- μια φορά.