Λίγες μέρες έμειναν για την πιο όμορφη, την πιο γιορτινή, την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου! Και όλοι μας, έχουμε μια χαρά και μια αγωνία να περιμένουμε τις γιορτές, γιατί πολύ απλά θέλουμε να περάσουμε τέλεια!

Christmas Time| 19 σημάδια ότι έχεις εμμονή με τις γιορτές

Στη λίστα με τα «τι πρέπει να κάνω τα Χριστούγεννα» μην ξεχάσεις να κάνεις τα παρακάτω –οπωσδήποτε-:

1.    Να φας χωρίς τύψεις


Δεν εννοούμε να είσαι με ένα μελομακάρονο στο χέρι φυσικά –γιατί μετά θα κάνεις αμάν να τα χάσεις- αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι. Στις γιορτές πάντα αφηνόμαστε λίγο –και είναι και λογικό γιατί ερχόμαστε συνέχεια μπροστά σε πειρασμούς. Να θυμάσαι πως το έκτακτο, ποτέ δεν παχαίνει!

2.    Να ερωτευτείς


Θα βγεις, θα γνωρίσεις κόσμο, θα περάσεις καλά. Τα Χριστούγεννα είναι ιδανική εποχή για να συναντήσεις έναν έρωτα κι εσύ δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς!

Δες εδώ 5 αγαπημένα πράγματα για τα οποία όλοι μας ανυπομονούμε να έρθουν τα Χριστούγεννα!

3.    Να δεις παππού και γιαγιά


Και γενικά όσους ανθρώπους έχεις …παραμελήσει στην καθημερινότητά σου και έχεις καιρό να τους δεις. Τους παππούδες σου, τη νονά σου, φίλους που έχεις μήνες να συναντήσεις. Αν όχι τώρα, πότε;

Κορίτσια μόνα βγαίνουν: Τι πρέπει να προσέξετε όταν νυχτοπερπατάτε

4.    Να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη


Αυτό βέβαια πρέπει να γίνεται όλο το χρόνο από όλους μας, αλλά –δυστυχώς- σε κάτι τέτοιες γιορτές διαπιστώνεις πως είσαι πολύ τυχερός που έχεις ένα πιάτο φαγητό και την οικογένειά σου για να περάσεις τα Χριστούγεννα και αισθάνεσαι άσχημα που κάποιοι δεν το έχουν. Εάν δεν έχεις χρήματα να δώσεις σε γνωστούς ή αγνώστους που βλέπεις πως έχουν πρόβλημα, μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα για να δείξεις την αγάπη σου για τους άλλους: πάρε μέρος εθελοντικά σε μια οργάνωση που βοηθά άστεγους ή ζώα ή μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους. Πήγαινε σε ένα μπαζάρ και αγόρασε τα δώρα σου, βοηθώντας παράλληλα και στην οικονομική ενίσχυση του μπαζάρ ή δώρισε πράγματα που δεν θέλεις πια στην εκδήλωση. Πάντα υπάρχει τρόπος να συνεισφέρεις!

5.    Να βρεις δουλειά


Μην το γελάς καθόλου! Τα Χριστούγεννα, μπορεί να είναι γιορτινά, αλλά εάν χρειάζεσαι δουλειά, τότε είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις το ψάξιμο! Εποχιακοί υπάλληλοι αλλά και μόνιμοι, ζητούνται φουλ και εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε, μέσα από τη στήλη studies & jobs!