Πολλές είναι οι εταιρείες που αναζητούν άτομα για πρακτική άσκηση αυτή την εβδομάδα, και μάλιστα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, αισθητικοί, δημοσιογράφοι, σερβιτόροι, μεταφραστές και πολλά πολλά ακόμα θα διαβάσεις παρακάτω! Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το πρόγραμμα Regenaration που λήγει στις 18 Δεκεμβρίου.


-Το Santorini Princess Luxury Spa Hotel και το Santorini Princess Presidential Suites επιθυμούν να προσλάβουν μαθητευόμενο για το Τμήμα του Σέρβις για την σεζόν 2016 (Απρίλιο – Οκτώβριο) στη Σαντορίνη. Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών.

- Από τον όμιλο Figura ζητούνται αισθητικοί, απόφοιτοι ΙΕΚ για πρακτική άσκηση για το κατάστημα Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. κεντρικής διοίκησης: 2310 242429.

-Η εταιρεία γραφικών ΛΥΧΝΙΑ ΑΕ που βρίσκεται στην Αθήνα ζητά να καλύψει θέσεις για πρακτική άσκηση για τελειόφοιτους ΤΕΙ στις παρακάτω θέσεις: 
Δημοσιογράφου – Διαχειριστή social media
Γραφίστα
Βοηθού Λιθογράφου – Βιβλιοδέτη 
Μεταφραστή Γαλλικής Γλώσσας  

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Τελειόφοιτος του ΤΕΙ ή ΑΕΙ
Καλή γνώση της Αγγλικής.
Χειρισμό εφαρμογών Η/Υ.
Αν ο ενδιαφερόμενος έχει τα κατάλληλα προσόντα για την θέση αυτή υπάρχει και το ενδεχόμενο της μόνιμης συνεργασίας με την Λυχνία. Ειδικά στον τομέα της εκτύπωσης θα χρειαστεί άμεσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ. 210-3425967 αναφέροντας ότι ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση.

-Το πρόγραµµα ReGeneration αποτελεί µια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, απευθύνεται σε ταλαντούχους πτυχιούχους νέους κάθε ειδικότητας και υποστηρίζεται έµπρακτα από την Ελληνική Πρωτοβουλία (www.hellenicinitiative.com) και την Coca-Cola Hellas.
Σε ποιους απευθύνεται:
Το πρόγραµµα απευθύνεται σε ταλαντούχους πτυχιούχους νέους όλων των ειδικοτήτων, µε µέγιστη εργασιακή εµπειρία 2 χρόνων µετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην Ελλάδα.
Τι περιλαµβάνει:
• Εξάµηνη πρακτική άσκηση αµειβόµενη µε το ποσό των 750€ το µήνα.
• Εντατική πρακτική εκπαίδευση 60 ωρών.
• Καθοδήγηση από καταξιωµένους επαγγελµατίες.
• Κοινωνική εργασία περίπου 50 ωρών.
Αιτήσεις συµµετοχής για το 2015:
Οι αιτήσεις συµµετοχής για το 2015 θα είναι ανοιχτές 1/12 έως 18/12 και η διαδικασία επιλογής θα έχει ολοκληρωθεί µέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2016.
Αναλυτικότερα στο www.regeneration.gr.