Σ' αυτή τη ζωή -και σ' αυτή τη ντουλάπα- δεν υπάρχει κάτι που το λένε «έχω υπερβολικά πολλά φουλάρια»! Αυτό το μακρόστενο, λιτό κομμάτι ύφασμα έχει την ικανότητα να προσθέτει έναν αέρα κομψότητας σε κάθε εμφάνισή σου και να σε κάνει πολύ πιο cool με μια κίνηση! Αυτές τις μέρες λοιπόν που ετοιμάζεις τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου -και μιας και υπάρχει το 10ήμερο εκπτώσεων στα καταστήματα- μην παραλείψεις να αποκτήσεις αυτά τα 5 must κομμάτια που θα σε βγάλουν από κάθε στιλιστικό αδιέξοδο αυτό το χειμώνα!

Ένα κομψό, θηλυκό, μεταξωτό

Θέλεις να προσθέσεις μια σοφιστικέ νότα σε ένα απλό ντύσιμο, επειδή έχεις για παράδειγμα ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού; Απλά τύλιξε κομψά γύρω από το λαιμό σου (ή στην τσάντα σου) ένα καλής ποιότητας μεταξωτό μαντήλι. Θα προσθέσεις αμέσως στην εμφάνισή σου τουλάχιστον 3 μποφόρ αέρα κομψότητας!

Ένα μακρύ από λεπτό ύφασμα

Δέστο σαν μια διακριτική πινελιά στο στυλ σου... ένα αξεσουάρ που δίνει το στίγμα του χωρίς να διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή. Προτίμησε να είναι από ένα «ελαφρύ» ύφασμα (όπως γάζα ή λεπτό μαλλί) ώστε να μην βαραίνει τη συνολική σου εμφάνιση και να μην προσθέτει όγκο!

Ένα oversized μάλλινο

Ένα μεγάλο μάλλινο μαντήλι είναι απαραίτητο για να πετύχεις το σωστό layering του φετινού χειμώνα και επιπλέον μπορείς να το φορέσεις με δεκάδες τρόπους. Δοκίμασε τον πιο trendy από όλους: να αφήσει τις δύο άκρες να κρέμονται και από πάνω να δέσεις μια λεπτή ζώνη!

Ένα πλεχτό χωρίς άκρες

Μερικές φορές χρειάζεσαι κάτι αληθινά ζεστό (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς ακόμα και να το πλέξεις μόνη σου! Όπως κι αν το αποκτήσεις πάντως είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο σου τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ένα γούνινο

Πάρε μια casual εμφάνιση της επιλογής σου! Ρίξε ανέμελα από πάνω ένα γούνινο φουλάρι και αμέσως μετατρέπεται σε κάτι πολύ πιο λαμπερό! Να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι μιλάμε πάντα για faux γούνα -η οικολογική συνείδησή μας δεν σηκώνει αντιρρήσεις σ΄αυτό.