Είναι από εκείνες τις μέρες που ξυπνάς και νιώθεις έντονη την επιθυμία να ξεφύγεις λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και να πιεις τον καφέ σου χαλαρά χαζεύοντας την απίστευτη θέα της Αθήνας. Όμως μένεις μόνο στην επιθυμία, αφού δεν ξέρεις πού πρέπει να πας. Ή μάλλον δεν ήξερες μέχρι τώρα, γιατί εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω ακόμη μια φορά, ιδέες και λύσεις. Όπως κατάλαβες φίλε/η μου, το θέμα μας σήμερα είναι οι καφετέριες με θέα!

Μπορεί που λες, η Αθήνα να καταντάει κάποιες φορές λίγο κουραστική, αλλά έχει τη μαγεία να σε ευχαριστεί με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο. Πάμε λοιπόν να δούμε τι επιλογές έχουμε για να ξεφύγουμε από τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας:

Terra Petra (Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη 132-31)

Στην Πετρούπολη, μία περιοχή στα δυτικά προάστια της Αττικής, βρίσκεται το Terra Petra. Μία πολύ ωραία καφετέρια φτιαγμένη από πέτρα, με πολλούς χώρους σε διάφορα επίπεδα, άλλα πιο χαμηλά κι άλλα πιο ψηλά, ανάλογα με το αν επιθυμείς απλά να πιεις τον καφέ σου ή αν θες να τσιμπήσεις και κάτι. Επιλογή υπάρχει βεβαίως και στο αν κάποιος θέλει να καθίσει σε ανοιχτό χώρο κι αντίστοιχα σε κλειστό. Τώρα που χειμωνιάζει, ιδανικά είναι να καθίσεις στον τελευταίο όροφο, δίπλα στη μεγάλη τζαμαρία με μία κούπα ζεστό καφέ και με τηνυπέροχη θέα όλης της Αθήνας στα πόδια σου. Γιατί αυτό που αξίζει περισσότερο στο Terra Petra είναι η απίστευτη θέα της Αθήνας σε συνδυασμό με την πέτρινη επένδυση και τη βλάστηση της περιοχής.

H συνέχεια του άρθρου εδώ!

Πηγή: neopolis.gr