Τι χρώμα προτιμάς στα νύχια σου; Κάτι σε nude, έντονα κόκκινα ή μήπως είσαι φαν των μεταλιζέ και των glitter; Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου, υπάρχουν κάποια βερνίκια που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας κοπέλας που λατρεύει το μανικιούρ! Να ποια είναι:

Σε nude απόχρωση

Το τέλειο μανόν για τις μέρες που θέλεις τα νύχια σου να δείχνουν απλώς περιποιημένα και καθαρά. Μια -δυο στρώσεις αρκούν για να αναβαθμίσουν το look των χεριών σου από εντελώς φυσικό σε ανεπιτήδευτα φροντισμένο!

Ένα έντονο κόκκινο

Για τα βερνίκια νυχιών ισχύει ό,τι και για τα κραγιόν: απλώς δεν μπορείς να μην έχεις ένα κόκκινο στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου! Όταν λοιπόν βρεις στην αγορά το ιδανικό κόκκινο για σένα, μην ξεχάσεις να αγοράσεις τουλάχιστον δύο!

Μία βάση 

Όλες μας έχουμε παραλείψει να βάλουμε βάση κάποιες φορές πριν βάψουμε τα νύχια μας επειδή δεν έχουμε χρόνο ή βαριόμαστε, όμως καλό είναι να τη χρησιμοποιούμε κάθε φορά γιατί προετοιμάζει την επιφάνεια των νυχιών ώστε να στρώσει καλύτερα το βερνίκι. Επιπλέον, δυναμώνει τα νύχια, αυξάνει την ελαστικότητά τους και τα κάνει πιο καθαρά.

Ένα με glitter

Ο πιο εύκολος τρόπος να περάσεις το μήνυμα ότι είσαι ένα κορίτσι κεφάτο και ατρόμητο!

Ένα girly ροζ

Απλό, θηλυκό και «ήσυχο», είναι ένα από τα must-haves για τα νύχια σου.

Ένα μαύρο

Όλα τα κορίτσια χρειάζονται δύο πράγματα μαύρα: ένα μικρό φόρεμα κι ένα βερνίκι νυχιών!

Ένα καλό top coat

Ωραία τα λαμπερά χρώματα, εάν όμως είναι να ξεφτίζουν οι γωνίες μέσα σε λίγες ώρες, δεν κάνουμε δουλειά! Ένα καλό γυαλιστικό θα σταθεροποιήσει το μανικιούρ σου και τα νύχια σου θα δείχνουν στιλπνά και τέλεια για πολλές μέρες.

Ένα σε μεταλλικό χρώμα

Ιδιαίτερα αυτό το χειμώνα που τα μεταλλικά χρώματα είναι της μόδας στο μανικιούρ, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα βερνίκι που να είναι πολύ λαμπερό χωρίς όμως και να... βγάζει μάτι!

Ένα καθημερινό, αλλά σε ασυνήθιστο χρώμα

Για τις μέρες που δεν θέλεις τα νύχια σου να είναι έντονα αλλά το μπεζ, το ροζ και το λευκό σε κάνουν να νιώθεις ανία μέχρι θανάτου!

Ένα χρώμα που κάνει εντύπωση

Δεν θα το φοράς συχνά, αλλά να είσαι σίγουρη ότι όταν το φορέσεις όλοι θα το προσέξουν!