Πολλές ευκαιρίες δίνονται αυτό το διάστημα σε νέους φοιτητές/τελειόφοιτους από μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα. Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία!


-Δέκα ταλαντούχοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να γνωρίσουν τον δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από την πρωτοβουλία WIND YoungTalents – GraduateTrainee Program.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, παρά μόνο θέληση, ταλέντο και όρεξη για δημιουργία μάθηση και προσωπική ανάπτυξη. Στόχος του προγράμματος WIND Young Talents είναι η ανάδειξη των αυριανών δυναμικών στελεχών που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο.
Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα WIND Young Talents- Graduate Trainee Program θα γίνεται έως τις 25 Οκτωβρίου 2015.

INTRACOM TELECOM, αναζητά να καλύψει θέσεις πρακτικής άσκησης με έναρξη τον Οκτώβριο 2015 για τελειόφοιτους  Τ.Ε.Ι..
 Αντικείμενο Απασχόλησης 
Οι ασκούμενοι θα εκπονήσουν την πρακτική τους άσκηση στη Δ/νση Τεχνικής υποστήριξης και θα παρέχουν τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της εταιρίας. Απαιτήσεις
Τελειόφοιτος/ η Τ.Ε.Ι.τμημάτων Ηλεκτρονικής, Αυτοματισμού, Ηλεκτρολογίας
Δικαίωμα εκπόνησης πρακτικής άσκησης
Καλή γνώση software/hardware υπολογιστών
Καλή γνώση Αγγλικών
Παροχές
Μισθός πρακτικής άσκησης
Σταθερό ωράριο εργασίας (9:00-17:00)
Μεταφορά με εταιρικά λεωφορεία από και προς το χώρο εργασίας
Δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος σε εστιατόριο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας
Οι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην INTRACOM TELECOM στην Παιανία Αττικής θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με οργανωμένα συστήματα, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους  και να χτίσουν τα θεμέλια της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο πεδίο ενδιαφέροντός τους.  
Δέκτες γίνονται οι αιτήσεις υποψηφίων τελειόφοιτων Τ.Ε.Ι. που έχουν όλα τα προαπαιτούμενα για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης. 

- Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές των ΤΕΙ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση (Επιδοτούμενη υποχρεωτική πρακτική άσκηση).Μέσω της πρακτικής άσκησης η εταιρεία μας δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους τελeιόφοιτους των ΤΕΙ να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.

Οι ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης είναι:
Store Operating Coordinator
Τεχνικός Υπολογιστών
Τμήμα Προμηθειών
Τμήμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης

-H εταιρεία συμβούλων The Franchise Co και στα Portals www.franchise-success.gr και www.franchiseportal.gr προσφέρει τη δυνατότητα 6μηνης Πρακτικής Άσκησης σε νέους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τους (Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, Δημοσιογραφία-Επικοινωνία).
Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει:
Εσωτερική εισαγωγική εκπαίδευση για τα νέα μέλη της ομάδας της εταιρείας η οποία περιλαμβάνει την πλήρη ενημέρωσή τους αναφορικά με το όραμα, τη δομή, το σύστημα αξιολόγησης, τις παροχές και τα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας
Συνεχή εκπαίδευση από τους προϊσταμένους των τμημάτων τους
Συμμετοχή σε εσωτερικές εκπαιδεύσεις οι οποίες απευθύνονται σε εργαζόμενους της εταιρείας ανά ειδικότητα
Παροχή πλήρους και σύγχρονης υλικοτεχνικής υποδομής που περιλαμβάνει φορητό υπολογιστή για κάθε φοιτητή
Σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης με την ολοκλήρωσή της πρακτικής άσκησης, με σκοπό την προώθηση της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα και την επαγγελματική εξέλιξη των εκπαιδευομένων
Συστατική επιστολή από την ανώτατη διοίκηση της εταιρείας ανάλογα με την τελική αξιολόγηση.

-Η εταιρεία γραφικών τεχνών ΛΥΧΝΙΑ ΑΕ ζητά να καλύψει θέσεις για πρακτική άσκηση για τελειόφοιτους ΤΕΙ για τις παρακάτω θέσεις:
Δημοσιογράφου – Διαχειριστή social media
Γραφίστας
Βοηθός Λιθογράφου – Βιβλιοδέτη 
Μεταφραστής Γαλλικής Γλώσσας  

Απαραίτητα προσόντα:
Τελειόφοιτος του ΤΕΙ ή ΑΕΙ.
Καλή γνώση της Αγγλικής.
Χειρισμό εφαρμογών Η/Υ.
Αν ο ενδιαφερόμενος έχει τα κατάλληλα προσόντα για την θέση αυτή υπάρχει και το ενδεχόμενο της μόνιμης συνεργασίας με την Λυχνία. Ειδικά στον τομέα της εκτύπωσης θα χρειαστεί άμεσα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ: 210-3425967 αναφέροντας ότι ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση.