Το πρώτο wagamama άνοιξε το 1992 στο Bloomsbury του Λονδίνου. Σήμερα, το wagamama είναι μια βραβευμένη αλυσίδα από εστιατόρια και δραστηριοποιείται σε 17 χώρες και 4 ηπείρους. Στην Ευρώπη εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε Ιρλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία,Δανιά, Σουηδία, Μάλτα, Κύπρο και φυσικά από το 2008 στην Ελλάδα!

Τι σημαίνει Wagamama

«Wagamama» σημαίνει «άτακτο παιδί» και χαρακτηρίζει ένα παιδί με πείσμα και ισχυρή προσωπικότητα. Ένα παιδί που χαρακτηρίζεται «Wagamama» απαιτεί συνεχή προσοχή και περιμένει κάθε επιθυμία του να εκπληρώνεται κάτι που εμείς κάνουμε καθημερινά για τους καλεσμένους μας.

Το μενού

Το μενου του wagamama εμπνευσμένο από την ιαπωνική κουζίνα προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογες από πιάτα με νούντλς ή ρύζι, δροσερές σαλάτες, μοναδικά συνοδευτικά, φρέσκο sushi, εξωτικά επιδόρπια, αναζωογονητικούς φρέσκους χυμούς, παραδοσιακό σάκε, ιδιαίτερες ασιατικές μπύρες, παραδοσιακό σάκε και ποιοτικά ελληνικά κρασία που ταιριάζουν με την ασιατική κουζίνα

Νέα Wagamama στην Κηφισιά

Η επιλογή του κτιρίου της οδού Κασαβέτη 3 στην Κηφισιά για το άνοιγμα του δεύτερου «Waga», όπως το αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλοι του συνέβαλε στο να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό κατάστημα στην καρδιά μιας από τις ωραιότερες περιοχές. Το wagamama της Κηφισιάς είναι ένας χώρος φωτεινός, αισιόδοξος, ευχάριστος αρχιτεκτονικά, με στοιχεία που του προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα όπως ο τοίχος «origami» που δεσπόζει πάνω από την κεντρική σάλα. Και για να μην προβληματίζεστε για την στάθμευση του αυτοκινήτου, προσφέρει δωρεάν στάθμευση έως 2 ώρες σε απόσταση 5' στο πιο σύγχρονο πάρκινγκ της Κηφισιάς.

 

 

Φωτογραφίες