Οι Sleazy Lizards μετά την επιτυχημένη εμφάνισή τους στο GameAthlon 2015, κλείνουν με συναυλία τους στις 13 Σεπτεμβρίου το eGaming στην επετειακή 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το CowBoyTV βάζει την τεχνογνωσία, η gaming community τη διάθεση & oι Sleazy Lizards τη μουσική. Let's make a night to remember!

Ακολουθούν λίγα λόγια για το eGaming & CowBoyTV

eGaming : Το μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια με πάνω από 80.000 κόσμο επισκεψιμότητα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο διαβόητο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) σε χώρο 3.500 τ.μ. περιμένει & φέτος μικρούς & μεγάλους, οικογένειες ή παιδιά, ελεύθερους ή δεσμευμένους για μια πραγματική γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και μοντέρνας Κουλτούρας στην επετειακή 80η ΔΕΘ, που αποτελεί τον μεγαλύτερο & παλαιότερο εκθεσιακό θεσμό στην Ελλάδα.

CowboyTV : To CowboyTV είναι ένα αναγνωρισμένο όνομα στην eSports και Gaming σκηνή της Ελλάδας. Βάση έχει την Αθήνα και λειτουργεί από το 2010 με πάνω από 25 gaming events στο ιστορικό του. Προσφέρει μια μοναδική μίξη εκδηλώσεων, stream, νέων, εκπαίδευσης και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την κουλτούρα του gaming.

Οι Sleazy Lizards το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν μια σειρά ακουστικών shows υπό τον τίτλο "Under the Radar Acoustics" τα οποία κυμαίνονται από 30' έως 1 ώρα 50' original υλικού & στα πλαίσια των multi-interactive events που διοργανώνει το σχήμα, τα shows κατά περίπτωση στριμάρονται ζωντανά τόσο μέσω της πλατφόρμας web radios, όσο & του YouTube της Google.

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη μία ψηφοφορία, που διεξάγεται από τις online κοινότητες των Sleazy Lizards, με το όνομα “Design the Future”. Σκοπός της είναι να ανέβουν στο YouTube 5 αδημοσίευτα κομμάτια από το project των SL “Series Red” με την σειρά που οι fans επιλέξουν. Πληροφορίες για το project “Series Red” μπορείτε να βρείτε στο sL-Blog http://SleazyLizards.com / http://goo.gl/eOTECw / http://goo.gl/AmbHVI .

Τελευταία τους δουλειά η συνεργασία τους με τη θεατρική ομάδα "Διάθλαση" στο musical "G for Grease", - διασκευή του παγκοσμίου φήμης musical "Grease" του 1978, το οποίο παιζόταν sold out από την πρεμιέρα 26/10/2014 & κάθε Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Δάφνης-Υμηττού "Φάνης Χηνάς" & έκλεισε την πετυχημένη χειμερινή σεζόν του την Κυριακή 26/4/2015. Θεατρική Ομάδα "Διάθλαση" @ http://www.diathlasi.org/ Πρεμιέρα δεύτερης σεζόν Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 21:00, Θέατρο Βράχων στα πλαίσια του φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων" 2015 Επίσημο πρόγραμμα @ http://goo.gl/TCxWxS

Υπεύθυνος για τη Μουσική Επιμέλεια/Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση/Μουσική Διδασκαλία/Μουσική Διεύθυνση καθώς & για το Artist Development (Artist Development in a Musical WORLD FIRST) των 23 ηθοποιών της παράστασης είναι ο A.d των Sleazy Lizards.

Αξίζει να σημειωθεί η πρόσφατη εμφάνιση τους στην πρεμιέρα του Athens Beer Festival 2015 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

 

www.SleazyLizards.com

www.egaming.gr/

www.cowboytv.gr

http://gr.ign.com/

http://tif.helexpo.gr/