Γιατί να μένεις σε ένα συνηθισμένο μουντό δωμάτιο, όταν μπορείς μόνη σου, με καθημερινά υλικά, να του δώσεις μια ιδιαίτερη και χαρούμενη νότα; Τα επόμενα και θα σου γλυτώσουν λεφτά, αλλά και θα κάνουν τις φίλες σου να σε ρωτήσουν από πού ψωνίζεις!

1)Φωτάκια-λουλούδια


Χρειάζεσαι μόνο μια σειρά Χριστουγεννιάτικα φωτάκια και πολύχρωμες χάρτινες βάσεις για κεκάκια.Κόψε τις βάσεις σε σχήμα λουλουδιών και φύλλων, άνοιξε μια τρύπα στη μέση τους, και κόλλησέ τες σε κάθε φωτάκι. 

2)Μπουγάδα φωτογραφιών


Γι' αυτό χρειάζεσαι σχοινί για άπλωμα και μανταλάκια. Μπορείς να κρεμάσεις φωτογραφίες, αλλά και ό,τι άλλο σου αρέσει, όπως εισητήρια κάρτες και σημειώσεις.

3)Δίσκος-πίνακας για μαγνητάκια

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις μαγνητικό πίνακα, αφού μπορείς να κρεμάσεις έναν δίσκο για μπισκότα, που βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ, και να βάλεις ό,τι θές επάνω, από ζωγραφιές μέχρι και σκέτα μαγνητάκια.

4)Τρίφτης-βάση σκουλαρικιών



Σίγουρα έχεις τον κλασικό μεταλλικό τρίφτη, Αν πάρεις και ένα σπρέι και τον βάψεις, θα γίνει η ιδανική βάση για τα σκουλαρίκια σου, ώστε να μην μπερδεύονται.

5)Τραπέζι-μαυροπίνακας



Αν το τραπέζι σου έχει φθαρεί, δεν χρειάζεται να αγοράσεις καινούριο.Θα χρειαστείς μόνο μπογιά για μαυροπίνακα και κιμωλίες.Εκτός από ζωγραφιές μπορείς να γράφεις τηλέφωνα ή και τις υποχρεώσεις σου για να μην ξεχνιέσαι!
 

6)Χαλάκι από μπλουζάκια



Αν σου έχουν μείνει παλιά T-Shirts που δεν φοράς ούτε μέσα στο σπίτι, κόψ'τα σε λωρίδες και κόλλησέ τα σε ένα απλό πλαστικό χαλάκι πόρτας.

7)Μαξιλαροθήκη-τσάντα άπλυτων


Γι' αυτό θα χρειαστείς μια μεγάλη μαξιλαροθήκη και ένα στεφάνι που θα προσαρμόσεις στην άκρη της. Κρέμασέ την σε έναν γάντζο στην πόρτα σου και έχεις έναν εύκολο σάκο για τα άπλυτά σου.

8)Τούβλο-βιβλιοστάτης


Αν δεν έχεις βιβλιοστάτη, ένα απλό τούβλο θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Απλά βαψ'το με ένα σπρέι και κόλλησε κομμάτια υφάσματός ή ζωγράφισέ το.

9)Βάζα-εργαλειοθήκες


Χρειάζεσαι ένα παλιό ξύλινο κάδρο, σχοινί, άδεια βαζάκια και καρφιά. Κάρφωσέ τα στο πάνω μέρος του κάδρου σε ίσες αποστάσεις, και μετά δέσε με το σχοινί τα βαζάκια και κρέμασέ τα απ' τα καρφιά.Μπορείς να βάλεις ό,τι θες μέσα, από ψαλίδια και πένσες, μέχρι μαρκαδόρους


10)Κουτί παπουτσιών-θήκη φορτιστών



Για να μην μπλέκονται συνέχεια οι φορτιστές σου, πάρε ένα κουτί παπουτσιών,τοποθέτησε ένα πολύπριζο μέσα του,άνοιξε όσες τρύπες χρειάζονται για να περάσεις τα καλώδια και στόλισέ το για να δείxνει όμορφο.