Κι όμως, το καλούπι στις πατούσες σου δεν είναι τυχαίο! Λέει πολλά, και για τον χαρακτήρα σου και για την προσωπικότητά σου…Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ειδικοί επιστήμονες!

Επίσης, δες εδώ τί χρώμα κραγιόν φοράς, να σου πω τί τύπος Yologirl είσαι....

Πάμε να δούμε λοιπόν, τι σημαίνει κάθε πόδι:

Ή αλλιώς, το ρωμαικό πόδι. Εάν έχεις αυτό τον τύπο ποδιού, τότε σημαίνει ότι είσαι ένα ισορροπημένο άτομο, κοινωνικό και ιδιαίτερα αγαπητό. Είσαι έτοιμη να μάθεις καινούρια πράγματα και να αγαπήσεις καινούριες εμπειρίες. Επίσης, αυτό το σχήμα ποδιού είναι χαρακτηριστικό όσων αγαπούν τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες.

Το λένε αλλιώς το ελληνικό πόδι! Πρόκειται για την πατούσα στην οποία το δεύτερο δάχτυλο είναι μεγαλύτερο από το πρώτο. Δραστήρια, ενεργητική και δημιουργική είναι τα χαρακτηριστικά που σου προσδίδει αυτός ο τύπος ποδιού. Ενθουσιάζεσαι με καινούριες ιδέες και είσαι ανοιχτή σε νέους ανθρώπους. Βέβαια, αυτό το είδος πατούσας υποδηλώνει και έναν άνθρωπο που μπορεί να οδηγηθεί σε πολύ στρεσογόνες καταστάσεις και που αγχώνεται υπερβολικά.

Εάν έχεις αυτό το σχήμα ποδιού, δηλαδή πάνω-κάτω όλα τα δάχτυλα του πέλματός σου να έχουν ίδιο μήκος, τότε σημαίνει πως είσαι ένας χαρακτήρας που σκέφτεσαι πολύ καλά πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, πάντα ζυγιάζεις τα καλά και τα κακά κάθε περίπτωσης και γενικά, είσαι ένας πρακτικός και έμπιστος άνθρωπος.

Μιλάμε για ένα σχήμα πέλματος που τα δάχτυλα είναι σχεδόν κολλημένα μεταξύ τους. Τι σημαίνει αυτό; Εάν έχεις έναν τέτοιο τύπο πέλματος, καταρχάς μη φοράς πολύ συχνά πέδιλα γιατί δεν είναι ωραίο –αστειεύομαι!- και κυρίως είσαι ένα άτομο που δεν ανοίγεσαι εύκολα, κρύβεσαι από πολλούς και κρατάς μυστικά.