Οσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, αυτό δε σημαίνει ότι εταιρείες έχουν σταματήσει να ζητούν προσωπικό. Μήπως θέλεις να ρίξεις μια ματιά στις ανοιχτές θέσεις εργασίας, αυτή την εβδομάδα (13-19 Ιουλίου);


ΑΤΤΙΚΗ

MIKEL: Τα καταστήματα καφεστίασης Mikel επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τρία άτομα για το πόστο του delivery στο Κερατσίνι. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Οι υποψήφιοι οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr.

FAMAR: Η Famar επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της έναν υπεύθυνο βάρδιας παραγωγής (shift supervisor production) στον Αλιμο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ χημικού μηχανικού ή μηχανολόγου μηχανικού, εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών σε φαρμακοβιομηχανία, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: famarforms.applymycv.gr.

MY MARKET:  Δυνατότητα εργασίας σε έναν υπάλληλο για το τμήμα κρεοπωλείου, ηλικίας έως 40 ετών, προσφέρουν τα καταστήματα My Market στη Βάρη. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, βεβαίωση κρεοπώλη, ευχέρεια στην επικοινωνία. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία τριών ετών. Θα προτιμηθούν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Βιογραφικά: www.mymarket.gr/Kariera

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό του η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης για τα καταστήματά του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, θα προσλάβει έναν διευθυντή παραγωγής κι έναν υποδιευθυντή καταστήματος (Θεσσαλονίκη), τρεις ζαχαροπλάστες (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) και έναν πωλητή (Θεσσαλονίκη). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πολυετή προϋπηρεσία σε συναφή θέση και τίτλους σπουδών αντίστοιχου αντικειμένου. Βιογραφικά: www.konstandinidis.com.


ΛΑΜΙΑ

ORCHESTRA: Το κατάστημα Orchestra στη Λαμία ζητά να προσλάβει μία πωλήτρια μερικής απασχόλησης και έναν υπεύθυνο καταστήματος. Απαραίτητα η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, η γνώση αγγλικών και Η/Υ για τη θέση του υπευθύνου. Η εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων θα εκτιμηθεί για τη θέση της πωλήτριας. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται μέσω fax στο: 2109887829. 

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

METRO: Εναν υπάλληλο τμήματος κρεοπωλείου θα προσλάβει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Metro Cash & Carry για το παράρτημά της στη Λιβαδειά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και βεβαίωση κρεοπώλη, να είναι ηλικίας έως 40 ετών και να διαθέτουν εμπειρία σε συναφές πόστο. Προσφέρονται μισθός και πλήρης ασφάλιση. Βιογραφικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: www.metro.com.gr. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

MIKEL: Η αλυσίδα καφεστίασης Mikel θα προσλάβει δύο άτομα για το πόστο του barista, για τo κατάστημά της στην Αλεξανδρούπολη. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Παρότι θα υπάρξει εκπαίδευση προσωπικού, θα προτιμηθούν όσοι γνωρίζουν από μπουφέ και διαθέτουν πείρα σε αντίστοιχη θέση. Fax: 2410534020. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MAX TRAVEL: Εναν υπάλληλο γραφείου θα εντάξει στο δυναμικό του το τουριστικό γραφείο Max Travel στα Ν. Μουδανιά Θεσσαλονίκης. Οσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα αυτοκινήτου (για εξωτερικές εργασίες), γνώσεις αγγλικών και Η/Υ, καθώς και προϋπηρεσία σε αντίστοιχο πόστο. Περισσότερες πληροφορίες στο: 2373065255. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται μέσω fax στο: 2373065240 ή στο e-mail: info@max-travel.gr. 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

PICANTO: Η βιομηχανία τυποποιημένων τροφίμων «Ηρακλείδης & Υιοί» στην περιοχή Κορινού, στην Κατερίνη, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα μια κοπέλα ως υπάλληλο γραφείου. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά και γερμανικά, καθώς και χειρισμό Η/Υ. Η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση γραμματείας θα εκτιμηθεί. Προσφέρονται μισθός και πλήρης ασφάλιση. Βιογραφικά μέσω e-mail στο: picanto@iraklidis.gr. 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

PORTO CARRAS:Το ξενοδοχείο «Porto Carras Grand Resort» στη Χαλκιδική θα προσλάβει άμεσα έναν νηπιαγωγό κι έναν διευθυντή κέντρου spa. Απαραίτητος ο τίτλος σπουδών ΑΕΙ σε συναφές αντικείμενο, η προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και η γνώση αγγλικών και Η/Υ. Επιθυμητά ιταλικά και ρωσικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία στο fax: 2109955586. DOPPLER.

ΚΙΛΚΙΣ
Doppler: Η εταιρία ανελκυστήρων, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας «Doppler» στην περιοχή Πολύκαστρου, στο Κιλκίς, θα προσλάβει έναν μηχανικό R&D για την τεχνική διεύθυνση της εταιρίας. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ μηχανολόγου μηχανικού, οι γνώσεις 2D και 3D λογισμικού, η μέθοδος ANSYS και τα αγγλικά. Η εταιρία παρέχει μεταφορικό μέσο, μισθό, ασφάλιση. Βιογραφικά στο: info@doppler.gr.