Την Πέμπτη 9 Ιουλίου οι Sleazy Lizards Live στο Bat City TEXAS Summer FEST 2015.

Οι Sleazy Lizards είναι οι top finalists τoυ μουσικού διαγωνισμού MTV Brand New UK 2014, μέσα από τον οποίο αναδείχθηκαν καλλιτέχνες όπως οι Sam Smith, Ellie Goulding, Lana Del Rey, Lady Gaga, Adele, Jessie J & άλλοι πολλοί. H μουσική τους έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο. Τελευταία τους δουλειά η συνεργασία τους με τη θεατρική ομάδα "Διάθλαση" στο musical "G for Grease" το οποίο κάνει πρεμιέρα της δεύτερης συνεχόμενης θεατρικής σεζόν στο Θέατρο Βράχων στις 12/9/2015.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00,  

Έναρξη live:21:30. Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες & για να δηλώσετε συμμετοχή στο event: https://www.facebook.com/events/1600912173515235/

Bat City Club, λεωφόρος Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ. 21 0640 1666 / 698 596 4483

                                                                                                                                                          

Έκθεση ζωγραφικής και χειροποίητων κοσμημάτων στο Μint Αll Day Bar-Bistrot

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου, το Μint Αll Day Bar-Bistrot φιλοξενεί την τεχνίτη χειροποίητων κοσμημάτων Marina'S Art και το ζωγράφο Γιάννη Φιλίππου! Μας περιμένει όλους για να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες και μας καλωσορίζει με δροσιστικό fruit punch κερασμένο από το κατάστημα!!
Για πληροφορίες σχετικά με το event κάντε κλικ εδώ!

Για πληροφορίες σχετικά με τα χειροποίητα κοσμήματα κάντε κλικ εδώ!

To Μint Αll Day Bar-Bistrot προσφέρεται για μια χαλαρή βόλτα στην πολυσύχναστη γειτονιά του απόκεντρου. της οδού Αρχελάου στο Παγκράτι για καφέ, αφεψήματα, σπιτικούς χυμούς, ποτό και κοκτέιλς, ποικιλία ελληνικών κρασιών, σνακς και φαγητό. Όταν νυχτώσει, την μουσική αναλαμβάνουν DJs με freestyle διαθέσεις, γνώριμα ακούσματα και χαμηλές εντάσεις.
Εύκολη πρόσβαση από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μετρό: στάση Ευαγγελισμός) 

Μint Αll Day Bar-Bistrot: Αρχελάου 30, Παγκράτι,

τηλ. 693 715 5277,

Facebook: https://www.facebook.com/mintbarbistro

 

Live των Aligators και των Ensembles Assembled στο Barock Club

Το Barock είναι το νέο στέκι της Αθήνας, με Rock μουσικές και όχι μόνο, καθαρά ποτά σε προσιτές τιμές και βραδιές γεμάτες κέφι και διασκέδαση!

Την Παρασκευή 10/07/2015, live εμφάνιση των Aligators.

Oι ALIGATORS είναι μια μπάντα που παίζει τα τελευταία 15+ χρόνια σε διάφορες σκηνές και μπαράκια. Τα μέλη έχουν αλλάξει στην διάρκεια αυτών των ετών αλλά το ύφος παραμένει αναλλοίωτο.... Η σημερινή σύνθεση περιλαμβάνει τους:

  • Δημήτρη Πικέα, μπάσο + τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με τραγουδοποιούς όπως ο  Βασίλης Καζουλης, οι Εκείνος & Εκείνος και άλλους.  
  • Κώστα Καλογηρου, τύμπανα. Παίζει με διάφορα Jazz σχήματα.
  • Τάσο Ευθυμίου, τραγούδι και φυσαρμόνικα.
  • Νίκο Τσιμπούκη, ηλεκτρική.κιθάρα και τραγούδι. Είναι κιθαρίστας των αδελφών Κατσιμιχα τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ έχει συνεργαστεί με την Λία Βίσση, τον Λ.Μαχαιριτσα, το Μ.Ξυδους και πολλούς άλλους.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε Blues , Rythm & Blues , Rock & επιλεγμένα ελληνικά κομμάτια σε παρόμοιο ύφος. Μαζί τους, στην παρθενική τους εμφάνιση οι Λέλεγες, μια νεοσύστατη μπάντα που αποτελείται από τους Βασίλη Σιατραβάνη και Χάρη Καράπα στις κιθάρες, Νίκο Τσιάνο στο μπάσο, Σταμάτη Μενδρινό στα τύμπανα, Μάνο Πυργιαννάκη στα πλήκτρα και φωνητικά και Ρόη Καλλέργη στην φωνή.

Η είσοδος είναι δωρεάν με επιβάρυνση 3 ευρώ στο πρώτο ποτό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ!: 

Το Σάββατο 11/07/2005 στις 22:00 φιλοξενεί την τέταρτη κατά σειρά συναυλία των μουσικών συνόλων Ensembles Assembled

Τα μουσικά σύνολα Ensembles Assembled δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία των μαθητών του καθηγητή ηλεκτρικής κιθάρας Νίκου Παπαδημοσθένη με άλλους καλλιτέχνες –ανερχόμενους ή καταξιωμένους- με στόχο την εξερεύνηση των διαφόρων μουσικών ειδών της σύγχρονης παγκόσμιας μουσικής σκηνής (από το rock και τη metal μέχρι τα blues και την jazz).

Στη φετινή συναυλία οι Γιώργος Αφρουδάκης, Κώστας Κλίτσας, Αντώνης Λαδόπουλος, Στέλιος Λιούτας, Χάρης Λιούτας, Κατερίνα Μαλαφάντη, Έλενα Τσιγγάνη και Ορφέας Τσίλιας στην ηλεκτρική κιθάρα θα έχουν τη χαρά να συναντήσουν το Λυκούργο Κουρκουβέλα στα φωνητικά, την Άννα Ελευθέρου, το Βασίλη Καραμπελόπουλο και το Στράτο Σιδερέα στα τύμπανα, και τέλος το Γιώργο Ελευθερίου και το Νίκο Παπαχρυσό στο μπάσο.

Θα ακολουθήσει after party με DJ sets από Δημήτρη Νιονάκη και Mike Iconos! Η είσοδος είναι δωρεάν με επιβάρυνση 3 ευρώ στο πρώτο ποτό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/events/791966230923740/

Barock Club - Πρατίνου 5, στο Παγκράτι, 

Facebook: https://www.facebook.com/THEBAROCKCLUB