Ανακαλύψτε το πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδας μέσα από το Ιερό Δέντρο της Ελιάς. Απολαύστε την εμπειρία της αναζωογόνησης μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι ευεξίας και ψυχικής ισορροπίας. Αν το ζητούμενο στη ζωή είναι το ευ ζην, η γνώση και η αγάπη για ζωή, τότε το Olive Tree Spa είναι ο ιδανικός χώρος που ψάχνετε, αφού εδώ θα συναντήσετε την αρχαία γνώση μαζί με την εξειδικευμένη εμπειρία των θεραπευτών του Olive Tree Spa.

 

 

Αφεθείτε στις θεραπείες μας και θ’ ανακαλύψετε τη σοφία της διαχρονικά αναγνωρισμένης ελληνικής ιατρικής που, σε συνδυασμό με την παράδοση της Ταϊλάνδης, θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία Spa. Παραδοθείτε στο απαλό άγγιγμα των θεραπευτών μας και θα νιώσετε τις αισθήσεις σας να τονώνονται από τα αρωματικά βότανα και τα αιθέρια έλαια. Αφήστε το μυαλό σας να βυθιστεί στους μύθους της αρχαιότητας, ταξιδέψτε μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας και θα νιώσετε μια πρωτόγνωρη ζωντάνια και διάθεση για ζωή.

Γευτείτε μια μαγευτική εμπειρία...

Προσφορά Romance Couples Massage 60’ μόνο 135€

Αναζωογονεί το μυαλό, το σώμα και τη σχέση! Ιδανική mini απόδραση για δύο! Χαλαρώστε στην αίθουσα massage μόνο για ζευγάρια.

 

 

Οι θεραπευτές μας θα απελευθερώσουν την ένταση και το stress από το σώμα σας. Η θεραπεία αυτή προσφέρει επίσης το ιδανικό περιβάλλον για να παρουσιάσετε στον/στη σύντροφό σας το μασάζ για πρώτη φορά.

 

 

Το Olive Tree Spa λειτουργεί όλες τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να γίνονται οι κρατήσεις εκ των προτέρων επικοινωνώντας με το γραφείο υποδοχής του OliveTreeSpa (τηλ. 2107244425).

 

Info:

Διεύθυνση: Χατζηγιάννη Μέξη 4, Τ.Κ. 11528 (Περιοχή Χίλτον), Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-7244425

E-mail: info@olivetreespa.gr

Website: www.olivetreespa.gr