Εχεις μαυρίσει, αλλά όπως οι περισσότερες γυναίκες θέλεις κι άλλο. Επίσης, θέλεις να σου λένε όλοι «αχ, τι ωραίο μαύρισμα!». Έλα, παραδέξου το! Πως θα κάνεις όλους να παραμιλούν για το μαύρισμά σου λοιπόν; Εκτός από το να μαυρίσεις -πάντα με αντηλιακό, μην κάνεις βλακείες- υπάρχουν και τρόποι για να αναδείξεις το μαύρισμά σου ακόμα περισσότερο. 


1. Ανοιχτόχρωμα ρούχα και μαγιό


Το άσπρο ή το μπεζ, ας πούμε, όταν είσαι μαυρισμένη, κάνει φοβερή αντίθεση, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι ακόμα πιο σκούρα. Προτίμησε λευκά μακριά φορέματα, άσπρα τοπάκια και ανοιχτόχρωμα τζιν. Εάν είσαι μαυρισμένη, εκμεταλλεύσου το! Επίσης, δες εδώ 7 top χτενίσματα για την παραλία!

2. Έντονα ρούχα


Και τα έντονα χρώματα στα ρούχα επίσης, δεν ταιριάζουν στις ασπρουλιάρες και πάνε περισσότερο στις μαυρισμένες. Το κοραλί, το κίτρινο, το χρυσό, είναι μερικά από τα χρώματα που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμά σου. Προσοχή! Μην το παρακάνεις με τα χρυσά και τα έντονα χρώματα, γιατί θα είσαι σαν τσιγγάνα- αλλά με την κακή έννοια. Δες εδώ τους 11 κανόνες της μόδας για το φετινό καλοκαίρι.

3. Απαλό μακιγιάζ


Το απαλό μακιγιάζ τονίζει το μαύρισμά σου με τον καλύτερο και πιο στιλάτο τρόπο. Λίγη μάσκαρα, ρουζ και ένα απαλό κραγιόν θα σε οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα. Νομίζω πως όλες ξέρουμε πως είναι να είναι μαυριδερή μια κοπέλα και να φοράει πολύ έντονο μακιγιάζ... Απόφυγέ το! 

4. Λιπ γκλος


Άκρως καλοκαιρινό, τι καλύτερο από το να αναδείξεις έτσι το μαύρισμά σου! Προτίμησε τα girly χρώματα, όπως το καρπουζί και το ροδακινί και θα έχεις όμορφο αποτέλεσμα και -φυσικά- θα φαίνεσαι ακόμα πιο μαυρισμένη!

5. Σημάδι από το μαγιό


Σε κάποιους άντρες δεν αρέσει, κάποιοι το λατρεύουν! Το σημάδι από το μαγιό είναι αντιαισθητικό για μερικούς αλλά και άκρως σεξουαλικό για κάποιους άλλους! Όπως και να έχει, το σημάδι από το μαγιό, από τη στιγμή που υπάρχει, τονίζει ακόμα πιο πολύ το μαύρισμά σου, καθώς φαίνεται πόσο άσπρη ήσουν πριν και πόσο μαύρη έχεις γίνει τώρα! Δες εδώ πως θα νιώσεις ότι έχεις το τέλειο bikini body για την παραλία.

6. Πολλά κοσμήματα


Όχι ότι δεν πάνε και στις πιο ανοιχτόχρωμες, αλλά όταν μιλάμε για μελαχρινές και μαυρισμένες, νομίζω πως ταιριάζουν γάντι! Το gipsy look προυποθέτεις πολλά βραχιόλια, μακριά σκουλαρίκια, πολύχρωμα και χρυσά δαχτυλίδια και -φυσικά- τονίζει το μαύρισμα γιατί κάνει φοβερή αντίθεση!