Υπάλληλους γραφείου, απόφοιτους διοίκησης επιχειρήσεων, επικοινωνίας ή μάρκετινγκ, φοιτητές πληροφορικής, μηχανικούς και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούνται από εταιρείες ανά τον κόσμο αυτή την εβδομάδα από 8 έως 14 Ιουνίου. 

Ελλάδα

-Η BFS Group, δίνει τη δυνατότητα  σε αποφοίτους και σπουδαστές AEI και ΤΕΙ ,να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους αποκτώντας εμπειρία πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό ίδρυμα φοίτησης. Ο Όμιλος εταιρειών στα νότια προάστια της Αττικής ζητά υπαλλήλους γραφείου για πρακτική άσκηση.
 Καθήκοντα:
Εργασία εντός γραφείου και έκδοση τιμολογίων
Επικοινωνία με πελάτες
Επίβλεψη της αποθήκης Διαχείριση και ανανέωση υπάρχοντος πελατολογίου(CRM)
Υποστήριξη τμήματος marketing / Δημοσίων Σχέσεων
Οργάνωση και Διοίκηση γραφείου
Εργασία στην Αθήνα
Προσανατολισμός στην βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη
Επιθυμητά προσόντα:
Υπευθυνότητα ,Ομαδικό πνεύμα, Επικοινωνιακές Ικανότητες
Απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Διάθεση για εργασία
Πληροφορίες εδώ.

-Ζητούνται Μηχανικοί τεχνολογικής κατεύθυνσης (Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι, Δομικών Έργων) για πρακτική άσκηση σε Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών Κτιριακών και Η/Μ Έργων εντός Αττικής. Aποστολή βιογραφικών: vakonepe@gmail.com.


-Η εταιρεία πληροφορικής «imonline» καλύπτει κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται στον σύγχρονο επαγγελματία, στον χώρο του διαδικτύου. Η εταιρεία στο Ηράκλειο Κρήτης, αναζητά φοιτητές πληροφορικής για πρακτική άσκηση. Σκοπός της πρακτικής άσκησης είναι η εξέλιξη των φοιτητών και η εξειδίκευση των γνώσεων τους. Για αποστολή βιογραφικού: info@imonline.gr.

Εξωτερικό

-Ο Οργανισμός EWEA (the European Wind Energy Association) που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στον τομέα σου sales administrative. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το πτυχίο πανεπιστημίου στη διοίκηση επιχειρήσεων ή σε παρεμφερή κλάδο, τα άριστα αγγλικά και οι επικοινωνιακές ικανότητες. Η πρακτική είναι αμειβόμενη. Βιογραφικά μέχρι 15 Ιουνίου στο jobs@ewea.org, αναγράφοντας τον κωδικό EWEA/2015/12.

-Ο οργανισμός Access to Nutrition Foundation (ATNF) προσφέρει θέσεις εξάμηνης ή επτάμηνης πρακτικής άσκησης σε απόφοιτους επικοινωνίας για απασχόληση σε συνεντεύξεις τύπου, στον τομέα του web και σε press releases. Η ATNF αναζητά άτομο με εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες και ικανότητα γραφής, καλά αγγλικά, που είναι φοιτητής επικοινωνίας ή marketing. Βιογραφικά στο info@accesstonutrition.org.