Για 8η συνεχή χρονιά, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στον πεζόδρομο της οδού Δελφών διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου, για υγεία & ευεξία»!  

Το πρωί στον πεζόδρομο οι διατροφολόγοι του ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο, Δημήτρη Γρηγοράκη, ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.

Το ίδιο βράδυ, σε μία ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” , διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους «βελτίωσης της διατροφής για υγεία & ευεξία!». Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δημήτρης Γρηγοράκης διαιτολόγος-διατροφολόγος, Σόφη Πασχάλη γυμνάστρια, Έλλη Παπαγγελή ιστορικός τέχνης - παρουσιάστρια και Κατερίνα Σκενδέρη PHD, επιστημονικός συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με συντονίστρια την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κα Έλενα Καλογρίτσα.

Περισσότερα από 500 άτομα ευχήθηκαν  ταυτόχρονα στον Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλια του, τα οποία συμπίπτουν ακριβώς την ίδια ημέρα με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!  Όλοι ευχήθηκαν εγκάρδια τα «χρόνια πολλά» στον εορτάζοντα, ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε το Cocktail Party προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο επιφύλασσε εκπλήξεις με πολλά happenings! 

(Στην φωτό ο εορτάζων με τις φίλες του: Από αριστερά:Κατερίνα Κόκλα (σύζυγος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη και η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής - Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή)