Τα fashion shows σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο και Ρώμη (ταραν ταν ταν) μας μαρτύρησαν τις τάσεις της μόδας για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2015! Το τοπ 10 των fashion trends είναι το παρακάτω:

1. Λίγο από σαφάρι, λίγο από άγρια δύση. To σαφάρι από τις Αφρικανικές σαβάνες μεταφέρει την περιπέτεια στους δρόμους της πόλης με το εξωτικό και ταυτόχρονα σικ στυλ!

2. Sporty chic. Η έμπνευση εδώ προέρχεται από τις αθλητικές σιλουέτες, λανσάροντας έτσι την sport luxe με μια δυνατή δόση θηλυκότητας.

3. Back to the 70's. Η κομψότητα συνδυάζεται με τη νοσταλγία που εκφράζει το στυλ των 70's, το πιο hippie look με τα παντελόνια καμπάνες συναντάει την πιο μοντέρνα εκδοχή του με πουκαμίσες, γιλέκα με κρόσια και ρομαντικά φορέματα.

4. Αντρόγυνο στυλ. Αυτό το στυλ συνδυάζει το δυνατό και το λιγότερο αυστηρό look, με εμφανή την αρσενική επιρροή, κάνοντας το ντύσιμο σοφιστικέ και κομψό. Τι επικρατεί; Ψηλόμεσα παντελόνια, φαρδιά γραμμή, φλατ παπούτσια, συντητηρικές φούστες μέχρι το γόνατο, πουκάμισα κλειστά μέχρι το λαιμό (πολλή σεμνότητα έπεσε!) ενώ από χρώματα κυριαρχούν το μαύρο, το γκρι, το λευκό και οι αποχρώσεις του μπλέ.

5. Suede παντού! Επιστρέφει το suede μαζί μ' ένα ύφος πολυτέλειας τόσο στα καθημερινά φορέματα όσο και σε hippie chic πανωφόρια και ολόσωμες φόρμες.

6. Power to flowers! Μα πως θα γινόταν άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς λουλούδια σε φορέματα, παντελόνια και φουλάρια; Έντονα floral prints με μεγάλα ή μικρότερα λουλούδια σε ζωηρό φόντο - να το θυμάσαι για τις επόμενες αγορές σου.

7. Και λίγο από μονόχρωμο δε βλάπτει! Το κλασικό μονόχρωμο στυλ υπάρχει και αυτή τη σεζόν, χρώματα όπως το λευκό, το χακί, το μαύρο και το ροζ καταλαμβάνουν ολόκληρο το ντύσιμο.

8. Denim Luxe. To denim προσθέτει έναν τόνο πολυτέλειας στο ανοιξιάτικο ντύσιμο, στολισμένο με χάντρες και ημιπολύτιμους λίθους ή ακόμη και ξεθωριασμένο, είτε στενό για να κολακεύει, είτε πιο άνετο για ένα buggy στυλ ... το denim είναι το αγαπημένο trend της σεζόν!

9. Η επιστροφή της ρίγας. Όχι υποχρεωτικά της ασπρόμαυρης, αυτή την άνοιξη θα ξεχωρίσουν εκείνες οι ρίγες που έχουν αποχρώσεις ουράνιου τόξου.

10. Η γιορτή της δαντέλας. Δαντέλα και άνοιξη πάνε μαζί! Παιχνιδιάρικα σχέδια και απόλυτο θηλυκό και αέρινο στυλ.

Φωτογραφίες