Eλεγα πως δεν θα αναφέρω ξανά τα Φιλαράκια για να μη γίνω γραφικός, αλλά με κυνηγούν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας αυτό το θέμα που θα σας παρουσίασω είναι ο Τσάντλερ Μπινγκ. Ναι, αυτή η τυπάρα.

Ένα περίεργο πράγμα που συμβαίνει με τους διάσημους είναι ότι πιστεύουμε πως είναι μια διαφορετική κάστα ανθρώπων, κάτι παραπάνω από άνθρωποι, και θεωρούμε ότι είναι άθικτοι, τους ντύνουμε με ένα πέπλο ανωτερότητας. Όπως στην Βόρειο Κορέα πιστεύουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν κάνει την ανάγκη του, δεν έχει μύξες, δεν χρειάζεται ύπνο κτλ.

Κι όμως αν εξαιρέσει κανείς τα πολλά μηδενικά στον λογαριασμό τους, δεν διαφέρουν σε τίποτα. Εχουν κι αυτοί ατέλειες! Για την ακρίβεια κάποιοι – οι παρακάτω 13 – διαφέρουν από την ανάποδη. Έχουν στο σώμα τους κάτι παραπάνω από τον βασικό εξοπλισμό. Τα λεγόμενα abnormalities. (Αν αναρωτιέσαι που κολλάει ο Τσάντλερ κάνει λίγη υπομονή ακόμα)

1.Η πρόσθετη ρόγα. Η Λίλι Άλεν και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ανήκουν σε αυτούς τους ανθρώπους – που είναι μπόλικοι στον κόσμο – που έχουν μια παραπάνω θηλή. Σαν τον Τσάντλερ Μπινγκ που την αφαίρεσε και νόμιζε πως έχασε το χιούμορ του. Η Λίλι και ο Μαρκ δεν την αφαίρεσαν. Το έκανε η Κάρι Άντεργουντ όμως. Υπάρχει επίσης και ο Χάρι Στάιλς, ο μαλλιάς One Direction, που έχει 4 θηλές: δύο κανονικές και δύο υπανάπτυκτες.

2. Τζέμα Άρτερτον η εξαδάχτυλη. Η θεογκόμενα Τζέμα (Τζέμα, δάκρυα κι ιδρώτας) γεννήθηκε με 6 δάχτυλα σε κάθε χέρι. Πολύ μικρή τα αφαίρεσε με τους γιατρούς να τα δένουν σφιχτά ώστε να κοπεί η κυκλοφορία του αίματος, να πεθάνουν και να πέσουν. Το ίδιο έχει και η Κέιτ Χάντσον, αλλά μόνο στο ένα της πόδι.

3. Μέγκαν Φοξ. Η ιδιαιτερότητα της Μέγκαν είναι ότι οι αντίχειρες της μοιάζουν με μεγάλο δάχτυλο ποδιού.

4. Κέιτ Μπόσγουορθ. Η διάσημη ηθοποιός έχει δίχρωμα μάτια. Το δεξί μάτι είναι καστανό και το αριστερό μπλε.

5. Καρολίνα Κούρκοβα. Η Καρολίνα που διέπρεψε στις πασαρέλες είχε μια σημαντική απουσία από το σώμα της. Δεν υπάρχει αφαλός. Δηλαδή υπάρχει, αλλά δεν είναι εμφανής όπως σε όλους τους ανθρώπους.

6. Η διασταύρωση της Τζένιφερ Γκάρνερ. Η σύζυγος του Μπεν Άφλεκ δεν έχει κάτι το τρομερά εξεζητημένο, απλώς το μικρό δάχτυλο του ενός ποδιού έχει καβαλήσει το διπλανό του.

7. Η Κέσα αποδεικνύει ότι ήρθαμε από τα ζώα. Η ατίθαση τραγουδίστρια που πέρασε και πρόβλημα με τα κιλά της, γεννήθηκε με μια μικρή ουρίτσα για την οποία μάλιστα στενοχωρήθηκε που την αφαίρεσε.

8. Ο άγριος Χοακίν Φίνιξ. Η ουλή στο πρόσωπο του Χοακίν είναι εκεί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Δεν τον γρατζούνισε λιοντάρι στο σαφάρι λόγου χάρη. Το savage look είναι που τον ανέδειξε.