Επειδή όπως έχουμε πει, το να ψωνίζεις για μαγιό μπορεί να είναι ένα μικρό δράμα, ας αξίζει τουλάχιστον το αποτέλεσμα. Η υπόθεση τέλειo μαγιό φέτος γίνεται παιχνιδάκι (θυμήσου εδώ μερικές super επιλογές) αφού συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία στυλ για να διαλέξεις!

Α, και στο μεταξύ, κάνε και μια μίνι προετοιμασία της τελευταίας στιγμής για να βγεις με κορμί λαμπάδα στην παραλία. 

Με cut-outs

Sexy όσο δεν πάει, είναι κάτι ανάμεσα σε μπικίνι και ολόσωμο, αφού ναι μεν μοιάζει με το δεύτερο, αφήνει όμως τόσο δέρμα ακάλυπτο που κολλάει και στα 2. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι το πώς θα μαυρίσεις, όπως καταλαβαίνεις.

Crochet

Το βελονάκι επέστρεψε και μάλιστα, όχι μόνο στα ρούχα. Το μαγιό σε στυλ crochet είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο που θα τραβήξει την προσοχή όλων.

Ψηλόμεσα

Καλύπτουν αριστοτεχνικά ψωμάκια και love handles και θυμίζουν κάτι από τη δεκαετία των 50s, σε πιο μοντέρνα εκδοχή. Έτσι, για να βγάλεις το pin up που κρύβεις μέσα σου.

Με λωρίδες

Εξίσου sexy και αυτό, βγάζει κάτι... S&M, δε νομίζεις; Για να ζήσεις τις δικές σου 50 αποχρώσεις του Γκρι φέτος το καλοκαίρι.

Ολόσωμο

Φέτος έχει κάνει τρελό comeback. Αν σου φαίνεται κλασικό και βαρετό, μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο όπως το παρακάτω, με μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.