Εφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που το παιχνίδι του φλερτ μεταφέρεται στην παραλία. Είναι εκείνες οι μέρες που αναζητάς έρωτες καλοκαιρινούς. Και γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει καλοκαιρινός έρωτας. Και το καμάκι στην παραλία μη νομίζεις ότι διαφέρει από ένα κανονικό καμάκι σε μπαρ. Απλά στην παραλία βλέπεις πολύ πιο γρήγορα τον άλλον ημίγυμνο και υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια σε αυτό που έχεις απέναντι σου. Όχι μακιγιάζ, όχι ρούχα που να τονίζουν και να δίνουν ψευδή εικόνα κτλ.

Πρώτα πρώτα ο τύπος που θα σε πλησιάσει στην παραλία είναι δεδομένο ότι έχει γοητευτεί από την εξωτερική σου εμφάνιση. Τώρα αν θα είναι το πλούσιο στήθος σου ή τα οπίσθια σου που με το μπραζίλιαν κάνουν μπαμ, αυτό ποικίλει. Ανάλογα με το πόσο τον ελκύεις θα προσπαθήσει να σκεφτεί και μια καλή ατάκα να σου πει για να ξεκινήσει η κουβέντα.

1.«Να σου αλείψω την πλάτη;». Είναι από τις πιο φουλ επίθεση ατάκες. Σε βλέπει να προσπαθείς να απλώσεις το αντηλιακό και προσφέρεται τάχα μου δήθεν με καλή διάθεση μόνο για να σε βοηθήσει. Ε κι αν πεις το ναι, με το που τελειώσει το σοβάτισμα θα σου απλώσει χέρι να συστηθεί. Εναλλακτικά μπορεί απλώς να σου ζητήσει το αντηλιακό σου για να βάλει αυτός.

2. «Κορίτσια θέλετε να παίξουμε βόλεϊ;». Σε παρατηρούν με την φίλη ή τις φίλες σου ξαπλωμένες συνήθως μπρούμυτα και σκέφτονται ότι το βόλεϊ ή οι ρακέτες είναι πάντα μια καλή αρχή για να γίνουν οι συστάσεις. Θα γίνετε και λίγο ανταγωνιστικοί οπότε εκεί θα βγει στην επιφάνεια ένα ενδιαφέρον. Αν δεν σου πει την ατάκα μπορεί εντελώς τυχαία να σου ρίξει την μπάλα ώστε να σου ζητήσει συγγνώμη και να προσφέρει και έναν καφέ.

3. «Έχει τόση ζέστη. Από τη μία ο ήλιος κι από την άλλη εσύ, θα πάω να βουτήξω για να μην καώ». Είναι από αυτές τις ατάκες που τις διαβάζεις και τις κοροϊδεύεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι αν ο τύπος σου αρέσει θα χαζογελάσεις και θα κοκκινίσεις μόλις σου πετάξει αυτή την ατάκα. Να είσαι επιεικής. Μην ξεχνάς τι είχα γράψει εδώ.

4. «Ελπίζω να ξέρεις τεχνητή αναπνοή γιατί η ομορφιά σου με πνίγει». Συνήθως τέτοιες ατάκες έρχονται πακέτο με ένα βλέμμα στις καμπύλες σου. Άμα είναι να λέει τέτοια παπάτζα καλύτερα άστον να πνιγεί.

5. «Ψάχνω στον βυθό για ψάρια και η γοργόνα βρίσκεται στην επιφάνεια». Εντάξει όσο γελοία κι αν ακούγεται η φράση, οφείλεις να του δώσεις τα εύσημα για το ότι έβαλε το μυαλό του σε τόση σκέψη ώστε να σου πει αυτό. Και εννοείται να του χαμογελάσεις και να του δώσεις την ευκαιρία.