Φοιτητές-απόφοιτους κοινωνικών επιστημών, πληροφορικής, ηλεκτρολογίας, μάρκετινγκ και πολλών άλλων ειδικοτήτων αναζητούν εταιρείες και οργανισμοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέχρι και τις 10 Μαΐου. Εάν ενδιαφέρεσαι για εκπόνηση πρακτικής άσκησης, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου!


Ελλάδα

ΑΦΟΙ ΜΑΡΗ:Από τεχνική και εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πετρούπολη Αττικής, ζητείται ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. και ένας Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. για πρακτική άσκηση στον τομέα της συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 
-Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
-Πολύ καλή γνώση Ηλ. Υπολογιστών
-Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου
-Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
 Περισσότερες πληροφορίες στο 2105020809, αρμόδιος κ. Τάσος Μαρής.

Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου, επιθυμεί να απασχολήσει τελειόφοιτους σπουδαστές ΤΕΙ Τμημάτων Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρολογίας για την εξάμηνη πρακτική του/της άσκηση.
Οι πρακτικά ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν: 
-στον έλεγχο, την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση τερματικών εξοπλισμών CPEs
-Μικτονομήσεις και βλάβες τηλεπικοινωνιακών βρόχων
-Εγκαταστάσεις και παραμετροποιήσεις  οικιακών και επαγγελματικών τερματικών εξοπλισμών VOIP
Τόπος Εργασίας 
-Αθήνα και Μεταμόρφωση Αττικής
-Πάτρα
Απαιτούμενα προσόντα (Ακαδημαϊκά/ Επαγγελματικά):
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι φοιτητές των Τμημάτων Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρολογίας  και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση
Ατομικές Ικανότητες 
-Προφορική Επικοινωνία
-Γραπτή Επικοινωνία
-Ομαδικότητα
-Αντίληψη/Κατανόηση
Η απασχόληση των φοιτητών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και τη νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης. 
Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο fax: 215 5008801 με την ένδειξη ΠΡΑΚΤΙΚΗ_ΤΕΧΝΙΚΟΙ_ΕΛΕΓΧΟΣ_ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.


-H iprovidenow στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές/φοιτητές των ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία.
Μέσω της πρακτικής άσκησης η iprovidenow προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς νέους φοιτητές και σπουδαστές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε μια εταιρία με έδρα το εξωτερικό.Οι θέσεις για τις οποίες μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την πρακτική σας είναι: Adwords Analytics Specialist, Architectural Eng – Int. Designer, Back-end Developer, Business Analyst, Front-end developer, Graphic Designer, Legal Advisor, Maritime Studies, Marketing, Mobile Developer, UI UX designer, Web Designer.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

Εξωτερικό

-Η εταιρεία Silberform AG βρίσκεται στο Renningen της Γερμανίας και αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση μέσω του προγράμματος Erasmus Placement Offer. Οι θέσεις αφορούν στο κομμάτι του Tool construction και Measurement technology και η πρακτική άσκηση θα διαρκέσει 6 μήνες. Βιογραφικά στο info@silberform.gr.

- Η εταιρεία COMPAGNIE DE SAINT GOBAIN που βρίσκεται στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών αναζητά social media specialist για πρακτική άσκηση και προσφέρει μισθό 2.367€. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το πτυχίο στο μάρκετινγκ, την επικοινωνία ή το business management, τα άριστα αγγλικά και η εμπειρία στα social media. Πληροφορίες εδώ.

-Ο διεθνής Οργανισμός UN High Commissioner for Refugees στην Ελβετία αναζητά φοιτητές ή απόφοιτους επικοινωνίας, οικονομικών, διεθνών σχέσεων, κοινωνικών επιστημών ή διοίκησης επιχειρήσεων για πρακτική άσκηση τριών έως έξι μηνών στη Γενεύη. Βιογραφικά στο hqcash@unhcr.org, με την ένδειξη «Cash-based Interventions Internship» μέχρι τις 10 Μαΐου.