Οι μόδες πάνε κι έρχονται, ποια είναι όμως τα 5 κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου οπωσδήποτε;

1. Το τζιν με την τέλεια εφαρμογή

Είναι το ιερό ρούχο της ντουλάπας μας, τα ‘χουμε ξαναπεί. Ένα τζιν που ταιριάζει γάντι στο σώμα σου είναι η go-to επιλογή για τις ώρες και μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή που, απλά, θέλεις να νιώθεις άνετα.

2. Το λευκό φόρεμα

Λατρεύουμε το λευκό! Απλό, λιτό και τέλειο για άνοιξη και καλοκαίρι. Το φοράς όπως και με ό,τι θέλεις – μπορείς να προσθέσεις κοσμήματα ή ένα ωραίο jacket, ταιριάζει είτε με τακούνια είτε με flat και γενικά είναι απαραίτητο.

3. Το μικρό μαύρο φόρεμα

Όπως και το λευκό που είπαμε, ένα μικρό μαύρο φόρεμα είναι κι αυτό κομμάτι πασπαρτού. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναλόγως πώς θα το συνδυάσεις και σε βγάζει από το αδιέξοδο του «δεν έχω τίποτα να φορέσω». Πάντα.

4. Ένα maxi φόρεμα

Όχι, δεν είναι μόνο για γάμους και γενέθλια. Είναι και για χαλαρές βόλτες, για casual βραδινές εξόδους και για ό,τι άλλο τραβά η ψυχή σου. Άσε που φέτος είναι στη μόδα και τα 70s, οπότε αν επιλέξεις ένα μακρύ φόρεμα με ωραίο pattern και χαλαρό στυλ θα είσαι και super trendy!

5. Slip on sneakers

Τα λατρεύουμε γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, μπορούν να φορεθούν με παααρα πολλούς τρόπους. Τυχαίο είναι που τα βλέπουμε παντού φέτος, νομίζεις;