Θέλεις να κάνεις στον εαυτό σου ένα πραγματικά υπέροχο δώρο που θα απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις; Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και αναζωογόνησης; Είσαι έτοιμη να νιώσεις πιο λαμπερή και πιο χαλαρή από ποτέ; Ετοιμάσου να «βυθιστείς» σε μια ατμόσφαιρα μυστηριακή, με χαμηλό φωτισμό και θεραπείες spa εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής... Βρίσκεσαι στον παράδεισο του Spa…

Εδώ, στο NILAYA Mystic Spa, στο πιο ζεν περιβάλλον της πόλης, θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης, απολαμβάνοντας μυστικές ιεροτελεστίες ομορφιάς που έχουν τις ρίζες τους σε αρχαίους πολιτισμούς. Στόχος του εξειδικευμένου προσωπικού είναι να σε κάνει να νιώσεις ισορροπία πνεύματος και σώματος και να σε βοηθήσει να αποδράσεις από την αγχωτική καθημερινότητα.

Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με μυστηριακή διακόσμηση και χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σε περιμένουν για να απολαύσεις θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα και να ετοιμαστείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας: Mystic Violet, Healing Blue, Nature Green, Sunny Yellow, Tropic Orange και Royal Red! Τέλος, δύο κεντρικές ημικυκλικές καμπίνες σχηματίζουν το απόλυτο Yin Yang!

Ανακάλυψε τις υψηλού επιπέδου θεραπείες του NILAYA Mystic Spa:

  • Massages
  • Facial Treatments
  • Ceremonies of the Body
  • Pre - Natal Treatments
  • Personalized Rituals
  • Special Packages – Day Spa Packages
  • Nail & Wax Treatments

Περισσότερες πληροφορίες: Χαριλάου Τρικούπη 149, Κηφισιά, τηλ. 2108001130, www.nilaya.gr, www.facebook.com/NilayaSpa

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 – 21:00,  Σάββατο 10:00 – 18:00