Τα NewDAY είναι το μεγαλύτερο δίκτυο κέντρων ιατρικής αισθητικής στην  Ελλάδα. Την τελευταία δεκαετία παρουσίασαν και παρουσιάζουν τις κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας στους τομείς της Λιπογλυπτικής, της Αντιγήρανσης και της Αποτρίχωσης.

Γνωρίζοντας, ότι μόνο η τεχνολογική υπεροχή σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ιατρικό κι επιστημονικό προσωπικό, μπορούν να κάνουν τη θεαματική διαφορά στο αποτέλεσμα, τα NewDAY εφαρμόζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής, επενδύοντας σε μηχανήματα, προϊόντα και τις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις θεραπείες σώματος, προσφέρουν τις πιο νέες μεθόδους ιατρικής αισθητικής στον τομέα της λιπογλυπτικής και λιπόλυσης που προκαλούν διάλυση του λίπους και βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας σε περιοχές του σώματος με εντοπισμένο λίπος όπως η κοιλιά, τα "ψωμάκια" στους γοφούς, οι γλουτοί, τα γόνατα κ.α. Μη επεμβατικές εφαρμογές, αναίμακτες, υψηλής αποτελεσματικότητας λειτουργούν ποιοτικά και χρονικά του αποτελέσματος μιας επέμβασης, όπως:

- Oι υπέρηχοι Sonic Cell που προκαλούν αυξημένη κυκλοφορία του αίματος παρέχοντας στο δέρμα περισσότερο οξυγόνο, ορμόνες και βιταμίνες -ιδανική θεραπεία για καταπολέμηση τοπικού λίπους και κυτταρίτιδας, μείωση πόντων, αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος κ.λπ.

- Το σύστημα Cavitation που εκπέμπει εξειδικευμένα ηχητικά κύματα και έχει στόχο τα λιποκύτταρα ακόμα και σε βαθύτερα στρώματα αφού διεισδύει σε μεγάλο βάθος και εξασφαλίζει μείωση της χαλάρωσης και του όγκου των λιπολυττάρων.

Ραδιοσυχνότητες (R.F.) που προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας βαθειά στο χόριο, προκαλώντας σύσφιξη,  αύξηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, αποβολή του λίπους και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. 

Αυτές και πολλές άλλες θεραπείες σώματος και προσώπου, θα βρείτε σε όλα τα κέντρα ιατρικής αισθητικής NewDAY σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!

Τώρα στα NewDay μπορείτε να δείτε εντυπωσιακή αλλαγή στην υφή του δέρματος με τη νέα μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας σε ΜΙΑ μόνο επίσκεψη!

Περισσότερες πληροφορίες: www.newday.gr