Εχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά η κυτταρίτιδα επιμένει; Στο MF DAY SPA η αντιμετώπισή της περνάει σε επιστημονικό επίπεδο. Με το συνδυασμό τεχνικών, όπως τοπικό μασάζ, χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων και νέων δραστικών υλικών, η ομάδα του ινστιτούτου καταφέρνει να νικήσει έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της ομορφιάς!

Δραστικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας:

1. Ενέσιμη μεσοθεραπεία ALYDIA

Μια νέα υπόθεση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Mελέτες έδειξαν ότι η κυτταρίτιδα σχετίζεται με κακή κυκλοφορία και τοξίνωση των ιστών. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με Alydia δίνει τη λύση.

 

2. Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με cavitation

Το Cavitation -γνωστό ως η «λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι»- ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένα σύστημα χρησιμοποιεί τους υπέρηχους προκειμένου να προσφέρει λύση με λίγες συνεδρίες.

 

3. Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με λιπομασάζ (LPG)

Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι  προκαλούν μηχανική διέγερση που ελαστικοποιεί τον λιπώδη ιστό και αδυνατίζει τα λιποκύτταρα. Μια εύκολη, ευχάριστη θεραπεία.

4. Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με διοξείδιο του άνθρακα.

Η πιο νέα τεχνολογία! Ενέσιμη θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα στην καταπολέμηση κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους και στο αδυνάτισμα της κοιλιάς. Διασπά τα λιποκύτταρα και αυξάνει τον αριθμό καύσεων στην περιοχή. 

 

5. Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας

Μία αγωγή που δρα σε τρία επίπεδα για μείωση σε πόντους, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη. Περιλαμβάνει εφαρμογή μηχανήματος με πατς στις προβληματικές περιοχές, αδυνατιστικό μασάζ με υλικά νέας γενιάς και εφαρμογή τοπικής λιπολυτικής κρέμας.

Πληροφορίες: www.mfdayspa.gr, Βαρβιτσιώτη 24 Ν.Κόσμος, τηλ.2109014211

ΜΕΓΑΛΗ ΥOLO-ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

Κλείσε ραντεβού και πες ότι είσαι αναγνώστρια του y-olo.gr! Ο λόγος; Η αισθητικός ΜΑΙΡΗ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥ και η ομάδα του ινστιτούτου MF DAY SPA προσφέρουν στους αναγνώστες του y-olo.gr έκπτωση 30% για όποια υπηρεσία επιλέξουν, από 28 Απριλίου έως τις 28 Μαΐου 2015!