Η νέα ενημέρωση του Facebook αποσκοπεί στο να βλέπεις περιεχόμενο που πραγματικά σε ενδιαφέρει. Έτσι το Facebook στοχεύει να δώσει προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις των φίλων σου και όχι των σελίδων που έχεις κάνει like.

Η νέα ενημέρωση του Facebook έχει τρεις αλλαγές: σου επιτρέπει να δεις πολλαπλές δημοσιεύσεις από την ίδια πηγή, σου προωθεί νέα από χρήστες που το Facebook έχει κρίνει ότι σε ενδιαφέρουν, σου εμφανίζει λιγότερες αναρτήσεις που οι φίλοι σου έχουν κάνει like ή comment.

Το Facebook ανάφερε ότι οι χρήστες ανησυχούν ότι χάνουν σημαντικές δημοσιεύσεις φίλων τους, γι΄αυτό προωθεί τη νέα ενημέρωση News Feed, για να μειώσει τις πιθανότητες να χάνουν οι users τα posts που τους ενδιαφέρουν.

«Αν σας αρέσει να διαβάζετε ειδήσεις ή να αλληλεπιδράτε με τα posts από τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν, θα βλέπετε αυτό το περιεχόμενο στο News Feed», δήλωσε το Facebook. «Αυτή η ενημερωμένη έκδοση προσπαθεί να ισορροπήσει το σωστό περιεχόμενο για κάθε άτομο».

Η ιστοσελίδα επίσης θα σταματήσει να σου εμφανίζει τόσες δημοσιεύσεις που έχουν σχολιάσει ή κάνει like φίλοι σου που δεν ακολουθείς.

Διάβασε περισσότερα εδώ...