Τι σου λέω κι εγώ τώρα, αλλαγές και κουραφέξαλα, τι όρεξη να έχεις να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα όταν κάθε μέρα ξυπνάς με το ζόρι για να ξεκινήσεις μία μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και άχγος ;

Αμ δεν είναι έτσι. Την καθημερινότητά μας τη φτιάχνουμε εμείς. Δε σου λέω ότι με τις ιδέες μου θα σου αλλάξω τη ζωή  ή θα πληρώσω το λογαριασμό του κινητού σου που πάλι κινδυνεύει να κοπεί, ελπίζω όμως ότι θα σε κάνω να τα δεις όλα αυτά λίιιγο πιο θετικά.

Γιατί αν ξέρω ένα πράγμα, αυτό είναι πως με όποια διάθεση σηκωθείς το πρωί, με αυτή θα συνεχίσεις και τη μέρα σου. Μη σιχτιρίζεις λοιπόν με το που ακούσεις το ξυπνητήρι σου. Σήκω και πάρε μια βαθιά ανάσα, δώσε ένα φιλί στον αγαπημένο σου που λαγοκοιμάται δίπλα ή στο κατοικίδιό σου, ακόμα καλύτερα. Ακόμα κι αν ξύπνησες κατσούφα και με νεύρα, βγες στον ήλιο και κάτσε 5 λεπτά χωρίς να κάνεις τίποτα. Δε νιώθεις ευτυχία μόνο και μόνο που μπορείς και έχεις αυτή τη μικρή πολυτέλεια; 

Σκέψου ένα μικρό πραγματάκι που μπορείς να κάνεις για να δώσεις χρώμα στη μέρα σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κάποια τεράστια αλλαγή, μπορεί να είναι κάτι «ασήμαντο» όπως το να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα πριν πας στη δουλειά ή τη σχολή, κάτι απλό δηλαδή που όμως θα σε κάνει να νιώσεις διαφορετικά. Σταμάτα στο καινούριο καφέ της περιοχής σου και ανακάλυψε πώς κάνουν τον αγαπημένο σου καφέ, μπορεί έτσι να βρεις το καινούριο σου στέκι! Πειραματίσου με την εμφάνισή σου, άλλαξε κάτι στον τρόπο που ντύνεσαι – δοκίμασε να φορέσεις ανάποδα την αγαπημένη σου μπλούζα με βαθύ V – μόλις απέκτησες ένα top με sexy άνοιγμα στην πλάτη που θα κάνει θραύση το βράδυ που θα πας για ποτό.

Κυκλοφόρησε με το ποδήλατό  σου -αν έχεις- ή ακόμα καλύτερα με τα πόδια. Χαμογέλασε σε έναν τυχαίο περαστικό. Η πράξη σου θα τον ξαφνιάσει τόσο που θα σου φτιάξει κι εσένα τη διάθεση. Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό και, κυρίως, δωρεάν.

Διότι μια ζωή την έχουμε, γιατί πρέπει κάθε μέρα να είναι ίδια;

YOLO! ;-)