H ηλικία που περιμένεις τον νονό σου να σου φέρει λαμπάδα έχει περάσει προ πολλού και αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο δε σου κάνουν κλικ (άσε που οι περισσότερες είναι πανάκριβες για το τίποτα). Τι καλύτερο λοιπόν από το να τη διακοσμήσεις μόνη σου; Έτσι και πιο οικονομική θα σου βγει και πιο stylish!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κερί για λαμπάδα - μπορείς να διαλέξεις και ένα τετραγωνισμένο για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και υλικά όπως κουμπιά, χάντρες κορδέλες και ό,τι άλλο διακοσμητικό θέλεις. Φαντασία να υπάρχει!

Μπορείς να την κάνεις είτε πιο μίνιμαλ είτε πιο "φορτωμένη" ανάλογα τα γούστα σου.

Άσε που αν τη διακοσμήσεις με κάποιο ασημένιο ή μεταλλικό αξεσουάρ, μετά την Ανάσταση μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις σαν κόσμημα. Τέλειο;

Τλωρα, αν ψιλοβαριέσαι ή νομίζεις πως δεν πιάνει το χέρι σου, υπάρχει κι άλλος τρόπος να δώσεις άλλη διάσταση στη λαμπάδα σου και μάλιστα πολύ ανθρώπινη. Στο www.monopoli.gr θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους φορείς και τις οργανώσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις λαμπάδες που θα "φωτίσουν" χιλιάδες ζωές με τη σειρά τους, σε συνεργασία με διάφορα κοινωφελή ιδρύματα. Τσέκαρέ το γιατί αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει πιο ωραία κίνηση για τις γιορτινές αυτές μέρες. Χρόνια πολλά!