Tην Κυριακή 19 Οκτωβρίου το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδας) οργανώνει την 1η ποδηλατοδρομία του Οργανισμού υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ με σκοπό την υιοθεσία και εκπλήρωση μίας σχετικής Ευχής! Για 1η φορά κατά τη διάρκεια εξέλιξης μίας τέτοιας πρωτοβουλίας του Οργανισμού, θα έχουν τη δυνατότητα φίλοι, εθελοντές και συνεργάτες του να μοιραστούν τη μαγεία μίας Ευχής και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του μικρού μας φίλου που έχει ευχηθεί να αποκτήσει ένα ποδήλατο!

Η αφετηρία είναι στην Πλ.Ασωμάτων στο Θησείο με ώρα έναρξης τις 11:30 π.μ. (εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 10:00 π.μ. ενώ θα υπάρχουν και ποδήλατα για φίλους που θέλουν να συμμετάσχουν αλλά δεν έχουν δικό τους ποδήλατο).

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η εκπλήρωση μίας Ευχής έρχεται να συνδυαστεί τόσο αρμονικά με μία τέτοια πρωτοβουλία. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και σας ευχαριστούμε όλους" δήλωσε η Πρόεδρος του Οργανισμού κα. Αναστασία Μανιά. "Το μήνυμα του Οργανισμού μας είναι ότι όλοι όσοι έχουμε το δώρο της υγείας να σκεφτόμαστε τα παιδιά που έχουν την ατυχία μίας σοβαρής ασθένειας και να προσπαθούμε με όλες μας τις προσπάθειες να τους δίνουμε Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα". 

 

Απόσταση: 10χλμ. (Κυκλική διαδρομή)

Έναρξη εγγραφών: 10π.μ.

Ώρα εκκίνησης: 11:30π.μ.

Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο

Πληροφορίες και προ-εγγραφές:

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τηλ. 210-9637660-1

marketing@makeawish.gr